Digidexo.com

Avanserte svenske Massasjeteknikker

Avanserte svenske Massasjeteknikker


Friksjon, elting, rullende og glidende rolig nervesystemet og redusere vår stress. Vibrasjon, triggerpunkt og dype vev slag av avansert svensk massasje, men pakke en punch som sysselsetter kroppens egne ressurser for helbredelse. Avanserte svenske massasje slag frigjøre energi og healing antistoffer fra immunsystemet til våre muskler og organer. Tradisjonelle svenske massasje slag kan redusere vår stress, mens avanserte slag tillate kroppen å hvile og komme seg.

Vibrasjon

Vibrasjon er et avansert svensk massasje teknikk som reduserer spenningen i muskelen spindel celler. Disse spindel celler opprettholde spenningen, strekk og muskel tone. Ta tak i muskelen delen av vevet, riste muskler og vev under huden, rullende og frigjøring av muskelfibrene. Det er lettere å fullføre denne prosedyren på armer og ben, men også kan utføres ved å riste hele kroppen. Små vibrasjoner innledning "vekke opp" vevet, etterfulgt av dypere vibrasjoner som stimulerer hele muskelen kroppen. Lettere vibrasjonsteknikk slappe nervesystemet og mer energisk vibrasjon kan tilbakestille spindel celler i muskler og Golgi sener i leddene.

Deep Tissue Manipulation

Dype vev manipulasjon er en annen avansert teknikk for svensk massasje. Ta tak i muskelvev med fingertuppene og roll, kna og presse fibrene med økende dybde å bringe blodstrømmen til muskelen. Denne økte blodstrømmen gjør at massasjeterapeut for å redusere voksninger i enkelte muskelfibre. Knop er lengder av muskel fiber henger sammen. Dype vev slag bryte fra hverandre disse fibrene. Ved aktivisering av muskelvev, kan det fylles med avfall fra andre deler av kroppen. Fanget avfall i vevet forårsaker irritasjon og ubehag. Den massasje terapeut glir over i vevet, jobber dypere og dypere inn i muskelfibrene, flatere og strekke muskelen ligner på å rulle ut deigen til en piecrust. Svensk massasje teknikker arbeide muskelen i lignende mønstre, men denne dypere hjerneslag påvirker de enkelte muskelfibre.

Stretching

Mens kunden lå i liggende stilling, strekke nakken og skuldrene på begge sider ved forsiktig å holde baksiden av hodet, noe som øker gapet mellom hodet og halsen på en diagonal. Strekke bena ved å henge dem av den ene siden av massasjebord, en om gangen. Trykk lem forsiktig på de øvre quadriceps, ned mot gulvet. Tilsvarende droppe den ene armen ut på siden av bordet mens bruk lett trykk nedover til øvre bicep. Å strekke korsryggen, flytte høyre ben over venstre ben mens du holder høyre skulder ned; gjenta på begge sider. Stretching forbedrer effektiviteten av tradisjonelle svenske massasje slag.

Trigger Point Manipulation

Triggerpunkter er irriterte områder av muskel fiber som inneholder fanget giftstoffer. Denne avanserte teknikken krever ekstra opplæring for å identifisere triggerpunktmønstre. Disse irriterte områder i muskelen føles stram, stiv, varm eller gelatinousness. I likhet med avfall bygge opp i en gasstank, triggerpunkter fylle med avfallsprodukter av brukt muskel energi. Press, klemme, eller kna spesifikke triggerpunkt områder som ligger i kroppen av muskelen forsiktig; etter å holde dette slag i flere sekunder, kan du bruke en gliding slag å flytte giftstoffer gjennom kroppen. Skyll musklene med væske etter trening eller massasje for å redusere sårhet og irritasjon. Vann er en verdifull kilde for spyling fordi kroppen ikke behøver å behandle denne oppløsning eller absorbere eventuelle næringsstoffer.