Digidexo.com

Hva er behandlingen for anorexia Athletica?

Anorexia Athletica er også kjent som tvangsmessig trening. De som lider av anorexia athletica avvike fra friske ivrige mosjonister i at treningsøktene ta over deres daglige liv. Tvangs utøvere fortsetter å trene utover mer enn nødvendig for å være i god helse. Dette er fordi de føler en iboende behov for å, for å unngå angst og skyld. Det finnes en rekke behandlingstilbud for anorexia athletica, avhengig av alvorlighetsgraden. Behandlinger kan omfatte medisinsk hjelp, terapi, ernæringshjelp og / eller sykehusinnleggelse. Kan ta måneder eller år å behandle anoreksi Athletica.

Tegn og symptomer

Anoreksi og compulsive trener er de to viktigste komponentene i anorexia athletica. Lider få næringsstoffer utarmet fra kroppen som et resultat av overdreven trening. Personer som har anorexia athletica vil ikke hoppe over treningsøktene, selv om de er syke eller skadet. De kan også gå glipp av arbeid og sosiale aktiviteter for å utøve. Anoreksi Athletica lider er aldri fornøyd med sine prestasjoner som et resultat av å jobbe ut og tenker hele tiden på sin vekt og trener. De kan miste mye vekt i løpet av kort tid, men er fortsatt skeptisk til avslappende fordi de ønsker å kontinuerlig brenne kalorier. Noen ganger vil de trener dobbelt så mye etter overspising eller som følge av mangler en trening økt.

Legehjelp

En lege må konsulteres om anorexia athletica mistenkes. Legen vil vurdere eventuelle skader som har blitt gjort til kroppen, eksternt og internt. Compulsive trener kan føre til skader i bein, brusk, leddbånd, ledd og sener. I tillegg kan muskelmasse bli ødelagt, på grunn av kroppens fysiske overanstrengelse kombinert med dårlig spisevaner. En pasient kan ha behov for å se et fysisk terapeut, avhengig av alvorlighetsgraden av legemlig skade.

Therapy

De fleste personer med anoreksi Athletica også lider av depresjon og angst. Selv trener er gjort for å hjelpe dem å holde slike følelser i sjakk, faktisk gjør det vondt verre. Det er en ond sirkel som er vanskelig å overvinne uten hjelp av profesjonelle terapitimer. Ved å se en terapeut, vil en anorexia athletica lidende sannsynlig har en forbedret selvbilde og selvfølelse.

Ernærings Hjelp

Anorexia Athletica påvirker en persons spisevaner i tillegg. De kan trene så mye at noen næringsstoffer som forbrukes er oppbrukt før de har en sjanse til å gi næring til kroppen. Eller, de kan hoppe ut på måltider i frykt for å ta i kalorier. Sunne kostholdsvaner kan læres på nytt ved hjelp av en ernæringsfysiolog.

Sykehusinnleggelse

Ekstreme tilfeller av anorexia athletica kan føre til sykehusinnleggelse for å hjelpe pasienten få tilbake vekten slik at de er innenfor et normalt spekter av kroppsvekt. Sykehusinnleggelse er en siste utvei for lider av anorexia athletica. De fleste lider vet at de har et problem, og hvis de velger å erkjenne og fikse det, blir de behandlet med andre metoder, som terapi. Men de som ender opp på sykehuset pleier å være anoreksi Athletica lider som virkelig tror at deres oppførsel er sunt og normalt. Disse personene har en så lav selvfølelse at personlige prestasjoner ikke tilfredsstille dem. Noen lider er selv profesjonelle idrettsutøvere.