Digidexo.com

Faste menyen dietter

Faste menyen dietter er diett planer der du enten velge mellom en begrenset liste over mat alternativer eller der hele menyen er bestemt for deg. Den mest populære grunnen til at folk velger fast meny dietter er å gå ned i vekt, men de kan også trenge en fast meny diett på grunn av en annen fysisk tilstand. Faste menyen dietter gjør miste vekt og utvikle sunnere matvaner enklere ved å begrense valg og tar bort fristelser å konsumere høy-kalori eller andre forbudte matvarer.

Scarsdale Medical Diet

En type fast meny kosthold er Scarsdale Medical Diet. Laget av Doctor Herman Tarnower på slutten av 1970-tallet, den Scarsdale Diet (oppkalt etter plasseringen av Tarnower klinikk) er en lav-fett, lav-kalori, lav-karbohydrat diett med et begrenset liste av både mat og drikke og en streng måltid plan for hver dag i uken.

Den Scarsdale kosthold er ment å følges strengt for to uker, deretter vekslet med to uker med en mindre begrenset meny. Personer som følge dietten kan bare drikke te, kaffe (ingen krem, sukker, selv om en noncalorie sukkererstatning kan benyttes), vann, soda og diett drikker. Frokost er det samme hver dag: en halv grapefrukt og en drikke. Bare gulrøtter og selleri er tillatt for snacks. Lunsj og middag menyer er planlagt ut, og selv om noen erstatninger er tillatt, er det sterkt oppmuntret over at du holder deg til planen som er skrevet, uten bytte dager og ingen erstatninger.

Det er fire offisielle varianter av Scarsdale Medical Diet: gourmet diett, vegetarisk diett, den internasjonale diett og pengene-saver diett. Kalori, fett og carb teller skiller seg ikke dramatisk, men valg av matvarer gjør, spesielt i vegetarisk kosthold. Det er også litt variasjon i forberedelse blant dietter.

Kål suppe og Master Cleanse

Kål suppe Diet er en annen fast meny diett brukes til å miste vekt raskt. Informasjon om kål suppe Diet inkluderer vanligvis det forbeholdet at dietten ikke bør følges i mer enn syv dager. Dette skyldes at det er svært restriktiv. For sju dager, en stort sett spiser kål suppe, med visse andre matvarer tillatt under hver av de sju dagene.

The Master Cleanse er hyllet som en avgiftende og rensende diett, men bør ikke bli fulgt i mer enn 10 dager. Den mest restriktive av alt, for 10 dager dieter forbruker ingenting, men en drikk laget av vann, cayennepepper og lønnesirup.

Advarsler

Mens fast meny dietter kan være effektivt for å miste vekt og skape en mer sunn sett med matvaner, er det lett å bli lei med en så begrenset meny. Maten som tilbys på faste menyen planer har blitt kritisert for å være kjedelig og lite spennende. Folk på faste meny dietter ofte avviker dramatisk fra sine dietter etter en tid på grunn av følelsen fratatt. Kritikere sier også at fast meny dietter er ikke de beste valgene for å lære bedre matvaner siden de som bare følger en streng meny utviklet av andre aldri lære å ta sunne valg for seg selv.

Det er også bekymring for at faste meny dietter kan være mangelfull i kalorier og næringsstoffer. Den Scarsdale Diet har blitt kritisert for å ha for lave av en kalori teller. Den Kål Diet og Master Cleanse ikke gir nok næringsstoffer og bør bare følges på kort sikt.