Digidexo.com

Carb Diet med lav lav Protein

Carb Diet med lav lav Protein


Visse medisinske tilstander krever konsumere en diett som er lav eller begrenset i protein. Personer som har nyreskader og / eller mottar dialysebehandling er ofte nødvendig å begrense sitt inntak av protein. Hvis du er forbruker en lav protein diett av medisinske grunner, snakk med legen din eller en registrert kostholdsekspert for å bestemme passende nivå av protein inntak.

Protein Kilder

Du vil fortsatt trenger litt protein hver dag, selv om du vil begrense mengden. De to viktigste kildene til protein er animalske produkter, slik som fisk, fjærfe, kjøtt, egg og meieriprodukter sammen med vegetabilske proteiner, slik som ris, bønner og tofu. Proteinet i animalske produkter anses som fullført, noe som betyr at det inkluderer full bemanning av aminosyrer du trenger. Vegetabilske proteiner anses ufullstendig, og du trenger mer enn én type vegetabilsk protein for å få full bemanning av aminosyrer. Det finnes små mengder protein i kornprodukter slik som korn og brød; må du se gjennom den ernæringsmessige informasjon om alle matvarer du spiser. Vanligvis vil velge vegetabilske proteinkilder gi deg mer mat inntaket med et lavere proteininntak.

Styrking Kalorier

Når du redusere mengden av protein, spiser mer sunne karbohydrater og fett for å holde kaloriinntaket der den trenger å være. Velg sunt fett, slik som olivenolje, solsikkeolje, etc. og bruke hele fett melkeprodukter og salatdressinger. Avhengig av dine proteinrestriksjoner, hele nøtter og frø kan være en god kilde til sunt fett, eller du må kanskje begrense deg til mutter og frø oljer. Velge sunne karbohydrater, som frukt, over tomme karbohydrater, som godteri. Snakk toyour lege eller kostholdsekspert om antall kalorier som trengs hver dag for å opprettholde eller gå ned i vekt.

Making Måltider

Bruk retter basert på grønnsaker og korn som hovedrett, og serverer kjøtt som smakstilsetning eller siderett. Prøv kebab med større mengder grønnsaker og færre eller ingen kjøttstykker. Velg vegetabilsk ris over stekt ris med kjøtt eller sjømat. Når du lager en salat, bruker mye grønnsaker, inkludert salat, agurk, selleri, reddiker og svært små mengder i tynne skiver kjøtt eller ost. Ved bruk av ost, blir sterkere varianter som parmesan eller romano gi mest smaken med minst protein. For meieri, velger lavere protein varianter, for eksempel erstatte fløte for melk i suppe eller gryte oppskrifter. Ved å lage gryteretter, redusere mengden av kjøttet med halvparten eller mer uten tap av smak. Bruk urter og krydder for å legge til smaken og spenning til mat. Steking eller grilling grønnsaker er en fin måte å hente ut sine smaker.