Digidexo.com

Kolon renset og vekttap

Kolon renset og vekttap


Den største helseproblem i Amerika i dag er fedme. Antallet overvektige amerikanere vokser hvert år, og vår generelle helse begynner å lide. Folk som velger å gå ned i vekt synes ofte det er ikke på langt nær så lett å ta av som det var å sette på, og raske reparasjoner og kjepphest dietter ikke fungerer. En populær metode er å "rense kolon" som en løsning for å miste store biter av vekt.

Hva de er

Kolon renset er i utgangspunktet avføringsmidler og / eller klyster kraftige. De kan komme i piller, væsker, klyster, pulver og til og med matvarer. Ideen er å innta dem, eller få dem administrert, og kjemikalier - enten menneskeskapte eller naturlige - i produktet vil føre til at kroppen til å rense seg selv ved å skylle ut avfall og giftstoffer som normalt ikke ville ugyldig på egenhånd. De forårsaker kroppen til å jag vann til flom i tykktarmen og tarmen, vaske ut avføring og avfall som kan være festet til veggene i fordøyelseskanalen. Denne oversvømmelse av fluider er ledsaget av kraftige kramper, som tvinger avfallet ut av kroppen gjennom rektum.

Bruke dem for Weight Loss

Kolon renset, mens et effektivt verktøy for fjerning av avfall, er ikke det beste verktøyet for å miste vekt på permanent basis. Mens det er sant at det å bruke dem vil skylle vann vekt og noen avfalls vekten av skalaen, dette er midlertidig. Med mindre en mer permanent livsstilsendring er gjort, vil vekten komme tilbake på kort tid. Det enkle faktum er at det ikke er realistisk å tenke at 30 eller flere pounds kan gå tapt ved bruk av kolon renset. Folk vil ofte bruke kolon renset å prøve og flush mat fra sine systemer før totale fordøyelsen foregår, tenker de kan jukse seg ut av noen kalorier. Men dette er meg til misbruker avføringsmidler, som er omtalt i neste avsnitt.

Vær forsiktig

Ved hjelp av kolon renset på en altfor hyppig basis kan være farlig for helsen din. De fleste kolon renset anbefaler bruk en eller to ganger i uken på det meste. Når personer bruker dem daglig, er de trene sine fordøyelseskanalen for å vokse vant til bruken av kjemikalier for å initiere tarmfunksjonen. Dette ligner på avføringsmiddel misbruk, noe som kan føre til avhengighet, dehydrering, mineral ubalanse og dårlig ernæring. Som med alle supplement eller narkotika, er det best å konsultere med en medisinsk faglig før du bruker produktet.