Digidexo.com

Manglende evne til å gå ned i vekt

Å miste vekt er prioritet for mange; men det krever et trygt og sunt kosthold og mosjon plan for å miste vekt og holde den av for godt. Noen kan prøve alt fra å kutte kaloriinntaket til å øke intensiteten på treningen deres plan, men har fortsatt problemer med å holde disse uønskede pounds off. Det er mange fysiske grunner til at folk ikke kan miste, og holde av vekt.

Hypotyreose

Hypotyreoidisme, eller en skjoldbruskkjertelen, er en tilstand hvori pakkboksen ikke produserer nok hormoner og forstyrrer den normale balansen av kjemiske reaksjoner i kroppen. Påvirker hovedsakelig kvinner over 50 år, kan dette føre til en rekke problemer som fedme, leddsmerter, infertilitet og hjertesykdommer. Skjoldbruskkjertelen produserer thyroxin, et hormon ansvarlig for avføring, appetitt og metabolisme. Når dette er lite aktiv, kan det føre til fedme i et individ.

Tilpasning

Kompleksiteten i menneskekroppen gjør det mulig for den å tilpasse seg sine omgivelser, og det gjør det mulig å tilpasse seg hvordan man behandler sin egen kropp. Når en kropp har blitt vant til en endring i kaloriinntak eller en økning i trening eller intensitet, kan man legge merke til at vekttapet har stoppet. Endre kosthold, legge mer vekt, trene lenger, eller prøve nye øvelser kan være gnisten til å fortsette å miste vekt. ifølge Diet.lovetoknow.com.

Urealistiske forventninger

Å ha urealistiske forventninger til vekttap er en hovedårsak til at folk gir opp på en plan for lett og for fort. Redusere kaloriinntaket med 300 til 500 kalorier per dag, sammen med et treningsprogram, kan vise et vekttap på én til to pounds per uke, ifølge Netdoctor.co.uk. En forventning om noe større enn dette kan føre til at noen til å gå til drastiske tiltak for å gå ned i vekt, og dette kan føre til en usunn og usikre livsstil.

Drastiske Diet

En drastisk diett kan føre til at noen å miste vekt raskt. Imidlertid er det usikkert og en upålitelig måte å miste en ønsket mengde av uønsket fett. En liten nedgang i kalorier er nok til å gå ned i vekt. En reduksjon i kalorier under 1500 kalorier per dag, også kjent som en "crash diett", ender som regel i en person som blir mye svakere og gi opp på planen. Selv om man ikke mister vekt raskt som et resultat av kollisjon kosten, er det vanligvis vanskelig å holde vekten av på grunn av høy hastighet på å slutte en slik drastisk diett.

Sunn Loss

Den sunneste måten å gå ned i vekt er ikke i pakker med intens trening eller drastisk diett, men i en konstant og langsom endring i form av redusert kalori i-ta og trener. Noen som ikke har fungert i år og ønsker å gå ned i vekt bør ikke gå ut og kjøre et par miles, for dette kan føre til skade og kan settes tilbake fitness nivåer ytterligere. Dietter som begrenser visse matvarer, redusere mengden kalorier forbrukt per dag, og innlemme et trygt treningsprogram er nok til å gå ned i vekt på en sunn måte og holde den av for godt.