Digidexo.com

Vekttap i ti dager

Når du prøver å gå ned i vekt, trenger du ikke ønsker å vente i månedsvis før du ser noen resultater. Kutte karbohydrater og kalorier, trene og holde seg unna iskrem og brus kan bli vanskelig hvis det aldri synes å være noen belønning for alle dine hardt arbeid. Selv om noen metoder ikke kan være egnet for å bruke lang sikt, er det flere måter for deg å gå ned i vekt i løpet av 10 dager, og holde motivasjonen oppe.

Scarsdale Medical Diet

En rask vekttap metode som var populær i flere tiår er Scarsdale Medical Diet. Laget av Dr. Herman Tarnower på hans klinikk i Scarsdale, New York, hevder diett plan vil du miste opptil 15 pounds i to uker. Den Scarsdale Diet er en fast-menyen kosthold, noe som betyr at det du kan spise hver dag av planen er strengt lagt ut, og substitusjon er sterkt motet hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt. Planen veksler, med to uker av den faste menyen, deretter to uker på "Keep Trim" kosthold, noe som gir flere valg av mat.

Ingen alkohol, sukker, olje, margarin eller fett er tillatt på Scarsdale Diet. Mellommåltider er heller ikke tillatt, med unntak av gulrøtter og selleri. Frokost er det samme hver dag: kaffe eller te med ingen krem ​​eller sukker, en halv grapefrukt, og ett stykke protein eller grovt brød, ikke smør. Lunsj og middag tilby mer variasjon, og det er alternative menyer å velge fra, for eksempel vegetar-meny, gourmet-menyen og internasjonal meny. Alle måltider resultere i en diett som svever rundt 800 kalorier om dagen.

The Master Cleanse

En annen populær måte å miste vekt raskt er Master Cleanse, også kjent som lemonade diett. The Master Cleanse brukes også for "avgiftning" av kroppen, ridding det av kjemikalier og urenheter. The Master Cleanse er en enkel diett. For 10 dager, du spise og drikke noe annet enn en drikk laget av vann, frisk sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup. Det er også en daglig saltvann flush.

Det er vanligvis tre faser tilskrives Master Cleanse: Ease-In, lemonade diett, og den litt enklere ut. Lettelser-in innebærer å få deg klar, både fysisk og mentalt, for å gå 10 dager uten mat. I denne fasen, eliminere deg bearbeidet mat og begynne å konsumere mer frukt, grønnsaker og juice. Under Lemonade Diet fase, spiser du noe annet enn drikke sitronsaft, pepper, vann og lønnesirup. Saltvann flush kan gjøres enten på begynnelsen av dagen eller slutten av dagen. Lette-Out innebærer sakte legge fast føde tilbake i kostholdet i løpet av tre eller fire dager.

The Master Cleanse har eksistert i flere tiår, og ulike kjendiser har kreditert den med slik at de kan gå ned i vekt i en svært kort periode. Noen rapporterer å miste 15-40 pounds mens du gjør Master Cleanse.