Digidexo.com

Vitaminer for å hjelpe deg å miste vekt

Vitaminer er ikke bare viktig, men nødvendig for kroppen din for å avverge plager og leve et sunt liv. I tillegg, ved å kombinere de riktige vitaminer i kosten vil også bidra til å fremme vekttap mens omsorg for kroppen din naturlig. B-kompleks vitaminer, vitamin C og vitamin E har alle vesentlige komponenter som hjelper kroppen forbrenne fett, fyre opp stoffskiftet og opprettholde din idealvekt.

B-vitaminer

B-kompleks vitaminer er nødvendig for kroppen for å produsere energi og behandle stoffskiftet. B-kompleks vitaminer gir energi fordi de er vannløselige og omdanne karbohydrater til glukose. For vekttap, bør alle former for vitamin B tas sammen. De omfatter vitamin B2, B3, B5, B6, inosotil og kolin. Cholin og inosotil er en viktig del av B-kompleks vitaminer og både bistå i fettstoffskiftet. Gode ​​kilder til hele B-kompleks vitaminer er fisk, egg, sitrus, ost, havregryn, laks, kalkun, tunfisk, bladrike grønnsaker og lever.

Vitamin C

Ifølge ernærings forskere ved Arizona State University, vitamin C og mengden inge korrelater direkte med kroppens kilde til energi og dens evne til å forbrenne fett. Vitamin C i form av frisk sitrus anbefales som det kan gjøre vekttap litt enklere. For en tilstrekkelig mengde vitamin C, konsumere minst 60 mg per dag. Appelsiner er et utmerket valg som de pakker 70 mg vitamin C per servering. Alternativt vil et glass med hel appelsin eller druesaft oppfylle de daglige krav samt.

Vitamin E

Vitamin E har mange positive virkninger, blant dem forebygging av hjertesykdommer og evnen til å bekjempe frie radikaler i legemet. Vitamin E hjelper også på vekttap eller kontroll siden det øker insulinfølsomheten og bistår med å forbedre muskel tone og fingerferdighet. Løselig i fett, er vitamin E en antioksidant som er tatt med en standard 400 mg dose. Bortsett fra pilleform, gode kilder til vitamin E er nøtter, frø, peanøttsmør, spinat, nepe greener og ready-to-eat frokostblandinger.