Digidexo.com

Doxycycline bivirkninger på malariapasienter

Doksycyklin er et antibiotikum som hjelper ved behandling og forhindring av malaria, en sykdom som er spredt gjennom infiserte mygg. Doksycyklin bidrar til å hindre malaria ved å stoppe fremme av parasitter i blodet som forårsaker malaria. Malaria er vanlig i Sør-og Mellom-Amerika, Asia og det sørlige Stillehavet regionen.

Når skal ta Doxycycline

Doxycycline er tatt muntlig i tablettform i noen dager før du reiser til et område der malaria er mulig. Doxycycline må fortsette å bli tatt i løpet av oppholdet i en malaria-dag området og opp til fire uker etter utreise fra området.

Sensitive Skin

Ifølge Center for Disease Control and Prevention, er huden følsomhet den vanligste bivirkningen av Doxycycline. Bruk av Doxycycline med eksponering for sol kan føre til at huden til å brenne lettere enn normalt. Bruk av solkrem og klær som dekker huden vil bidra til å eliminere soleksponering.

Eye Følsomhet

Foto kan også skyldes en bruk av Doxycycline. Doksycyklin kan bremse elevenes svar på sterkt lys. Den treg responstid fører til at øynene til å bli følsomme for både kunstig lys og sollys.

Mage plager

Brukere av Doxycycline kan oppleve kvalme, oppkast eller en urolig mage.

Drug Reflux

Doksycyklin kan regurgitated lett, spesielt når det brukes av små barn. Tar stoffet med mat og et glass vann vil bidra til å fordøye Doxycycline pille. Legge seg ned snart etter å ha tatt Doxycycline kan også føre til refluks av tabletten.