Digidexo.com

Hvordan finne Ufullstendige Medical Records

Hvordan finne Ufullstendige Medical Records


En pasient kan trenge for å få et eksemplar av hans eller hennes medisinske journaler for å overføre medisinske fasiliteter, besøke en medisinsk spesialist eller selv søke om helse- eller livsforsikring. Heldigvis har de fleste fasiliteter satt opp hele medisinske poster avdelinger som gjør at pasienter til å sende inn bestillinger for både fullstendige og ufullstendige journaler og få dem sendt til en angitt adresse eller anlegget. Mens behandlingstiden kan være lang, er prosessen, for det meste, strømlinjeformet.

Bruksanvisning

Finn telefonnummer og faksnummer til sykehus hvor postene er plassert.

Ring medisinsk anlegget å ha dem post eller fakse deg en kopi av deres HIPAA-kompatibel medisinske poster utgivelsen autorisasjon.

Fullfør utgivelsen gang mottatt og faks eller sende det tilbake til den medisinske poster avdeling. Sørg for å inkludere hvor du ønsker postene som skal sendes.

Send betaling til anlegget hvis de krever en avgift. Dette kan vanligvis gjøres over telefon med et kredittkort eller med en sjekk i posten.

Vent til poster for å komme i løpet av én til fire uker, avhengig av avstand og avdelingens nivå av effektivitet.

Tips og advarsler

  • Noen medisinske poster kontorer er ikke fullt så organisert og effektiv som de burde være. For å sikre at forespørselen blir oppfylt, ring kontoret en gang i uken for å sjekke om status for postene.