Digidexo.com

Fordelene ved sunt kosthold og mosjon i våre liv

Fordelene ved sunt kosthold og mosjon i våre liv


Et sunt kosthold og regelmessig mosjon er avgjørende for lykke og lang levetid. Alle systemene i kroppen fordeler fra å spise riktig og trene. Tenk på maten du putter i kroppen din, ta varsel av stillesittende livsstil du lede, og deretter prøve å huske sist gang du følte meg veldig bra. Hvis du ikke husker, er sjansen du spiser feil ting og ikke bevege kroppen nok.

Kardiovaskulære fordeler

Spise en diett lav på fett og engasjere seg i en vanlig øvelse rutine for å sikre et sunt hjerte. Hjertet er en muskel, og som enhver muskel, behov trene for å være sunn. Turgåing, jogging og svømming er gode øvelser for å forbedre kardiovaskulær helse.

Dra til Bones

Drikk lettmelk, inkluderer riktig mengde andre matvarer rike på kalsium og vitamin D i kostholdet ditt, og gjøre styrke-øvelser for å forbedre bein helse. Hvis du gjør alt dette vil det hjelpe avverge sykdommer som osteoporose som forårsaker bein å svekkes.

Vekt Fordeler

Mosjon og spise riktig for å opprettholde en sunn vekt. Overvekt fører til tilstander som diabetes og høyt blodtrykk som kan føre til alvorlige komplikasjoner og forkorte levetiden.

Minne Fordeler

Hold dine sjelsevner lenger ved å spise sunt og trene. Forhold som høyt blodtrykk og diabetes påvirke hukommelsen ved å redusere blodsirkulasjonen og blodtilførsel til hjernen. Spis en diett full av sunt fett og lite bearbeidede matvarer for å unngå disse forholdene. Lave nivåer av HDL, kolesterol eller god, kan også forårsake tap av hukommelse, og den beste måten for å heve HDL-nivåer er ved trening.

Fordeler til familie

Har et bedre forhold til familien din gjennom trening. Holde seg i form og sunn at du er i stand til å tilbringe tid med familien å gjøre morsomme, energiske aktiviteter. Ikke la den midlertidige gleden av en snack kake holde deg fra å bruke kvalitetstid med familien.