Digidexo.com

Kronisk forstoppelse symptomer

Forstoppelse kan være både pinlig og noen ganger smertefulle. Kroniske problemer med forstoppelse kan oppstå på grunn av mangel på fiber i kosten, dårlig ernæring, medisin og en stillesittende livsstil. Alvorlig forstoppelse kan bli avløst av avføringsmidler, endring i kosthold, fiber kosttilskudd og reseptbelagte medisiner.

Mindre enn en avføring per uke

Kronisk forstoppelse lider vanligvis opplever mindre enn en avføring per uke. Personer som lider av gjennomsnittlig forstoppelse erfaring tre avføringer per uke.

Hard avføring

Mennesker som opplever kronisk forstoppelse vanligvis passere hard avføring, som kan være smertefullt. Harde krakker vanligvis indikerer en mangel på fiber i dietten.

Belastning under avføring

Når folk med kronisk forstoppelse forsøk på å ha avføring, de press og bære ned på deres endetarmen for å tvinge deres avføring. Dette kan forårsake smerte og ubehag som et resultat av dette ekstra belastninger og trykk.

Følelsen av Blokkering i endetarm

Personer som lider med alvorlige forstoppelse opplever følelser av rektal blokkering. De kan noen ganger være på badet for timer prøver å evakuere sine tarmer.

Advarsel

Hvis forstoppelse lider erfaring blødning eller sterke smerter, bør de straks oppsøke lege. Rektal blødning kan være et symptom på en mer alvorlig medisinsk tilstand.