Digidexo.com

Den beste maten for High Blood Pressure

Blodtrykket har å gjøre med blodet i kroppen å bygge opp trykk mot arterier vegger. Har høyt blodtrykk er dårlig for kroppen fordi det kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Vanligvis når folk har høyt blodtrykk, leger anbefaler at de endrer sitt kosthold fordi mat kan bidra til å heve eller senke blodtrykket. Å gjøre små endringer i kostholdet ditt kan virkelig bidra til å få ned blodtrykket.

Egg Substitute

Egg gjør blodtrykket stige og er høyt kolesterol som er bra for hjertet ditt. Du trenger ikke å gjøre uten egg frokost skjønt. Bare bruk egg erstatning i stedet. Det er mye sunnere for deg og det vil ikke øke blodtrykket. Du kan vanligvis finne egg erstatning i små kartonger i meieri-delen av din lokale matbutikk.

Skummet melk

Ikke alle typer melk er bra for en person med høyt blodtrykk. Helmelk er dårlig for en person med høyt blodtrykk fordi det bidrar til å heve blodtrykket. I stedet bruker lite fett eller skummet melk. Skummet melk er det beste valget for noen prøver å senke blodtrykket fordi den har mindre fett i den.

Helkorn

Når det er mulig, legge hele korn i kostholdet ditt. Når du velger brød, alltid plukke hele hvete brød.

Magert kjøtt

Prøv å holde seg borte fra fett kjøtt fordi de kan øke blodtrykket. I stedet valgte magert kjøtt. For eksempel kylling og kalkun er gode valg for å senke blodtrykket fordi de er mindre fet. Å spise fersk eller frossen fisk er også en fin måte å senke blodtrykket. For eksempel er laks et godt valg fordi den har omega-3 fettsyrer som hjelper hjertet fungerer bedre.

Margarin

Når du tilbereder, valgte alltid myk kar margarin å lage mat med. Hold deg unna ekte smør som kan øke blodtrykket fordi det er fettstoffer.

Frisk frukt og grønnsaker

Alltid sørge for at dine måltider inneholder frisk frukt og / eller grønnsaker. Disse bidrar til å senke blodtrykket og har andre fordeler som næringsstoffer som kroppen din trenger. Når du trenger en matbit, i stedet for å gripe en pose chips, ta et stykke av frisk frukt eller har noen kuttet opp grønnsaker som stangselleri.