Digidexo.com

Hurtig kosthold triks

Konfrontert med ønske og utsiktene fatt på en av de utallige diett planer tilgjengelig, er det avgjørende spørsmålet om du vil være i stand til å følge den gjennom. En av de beste måtene å gå ned i vekt er å ha et mål og jobbe mot det med hjelp av raske kosthold triks.

Planlegging Ahead

Sett hele menyen for de første syv dagene. Dagen før du starter, handle for smarte, sunn mat på en gang og lager din kjøkken med ingrediensene til alt på menyen. Dette vil også hjelpe deg å unngå hyppige butikkbesøk i løpet av kostholdet ditt.

Skyld-Free Snacks

Frukt som kiwi, druer, jordbær og kirsebær, velsmakende yoghurt og mandler gjør stor skyld-fri snacks. Før du starter din diett, lagre din pantry med disse. Cravings er en av de beste mordere slanke mål. Men du kan gi etter for dem med noen av disse sunne valg rundt kjøkkenet. Du kan også bære dem med deg til å arbeide for å unngå turer til automaten.

Lavere og lavere

Hvis du er vant til å bruke helmelk for kornblanding eller krem ​​for kaffe, sakte bringe fettinnholdet ned. For eksempel, i begynnelsen, blande helmelk med 2 prosent, og la smaksløkene blir vant til det. Så neste uke, bytte til 2 prosent; noen uker senere, bringe det ned til 1 prosent. Til slutt, skifte til skummet melk. Prøv det samme med krem, blande det med melk til du bare bruke melk til kaffen.

Protein Intake

Proteiner bidra til å øke forbrenningen og reduserer hastigheten av sukker fordøyelsen. Så ikke glem å spise protein til hvert måltid. Dette vil holde deg fra oppblåsthet og holde blodsukkeret nede.

Klar til å spise

Har du lagt merke til hvordan noen grønnsaker i kjøleskapet lå der uten tilsyn før noen skreller eller skjærer dem opp. Stangselleri, agurk og tomater faller i denne kategorien. Disse, sammen med frukt som vannmeloner, må kuttes for forbruk, men når du er sulten, vil ha noe som er klar til å spise nå. Når du kjøper disse matvarene, skrelle, skjære, eller vaske dem så snart du kommer hjem. Legg dem i boller eller plater og la dem på disken eller øye-nivå hylle i kjøleskapet. Sjekk din familie og deg selv, polere dem med velbehag.

Kjøkkenutstyr

For å redusere mat og drikke deler, bruker mindre kjøkkenutstyr. For eksempel bruke et glass juice i stedet for en høy en, en salat plate i stedet for en middag plate, og teskjeer i stedet for servering eller spiseskjeer.

Langsommere prosess

Tregere å spise. Fokus på å ta i det minste to ganger så lange eller mer for å tygge etter hver bit. Sett din redskap ned mellom hver bit for å minne deg selv å ta deg tid. Dette vil gi deg bedre fordøyelse, og hjelpe deg å spise mindre og merke smaken av maten.

Før og etter måltider

Omtrent fem minutter før et hovedmåltid, spise en liten del av noe sunt som en frukt, salat eller suppe. Dette vil publikum magen din rett på tidspunktet for måltidet, slik at du med en redusert appetitt. Du vil spise mindre av høyere kalori mat. Også ikke drikke væske med måltidet; ha et glass vann eller juice 10 minutter før måltidet og en annen glass mer enn fem minutter etter måltidet. Dette vil hjelpe fordøyelsen, og dermed høyne frekvensen av vekttap.