Digidexo.com

1/2 tommers Cane Tips

1/2 tommers Cane Tips


Uansett alder, kan en person trenger en stokk for en rekke tilstander eller skader; Men de eldre er mest sannsynlig at du trenger en stokk. Inntil en lege foreskriver bruk av en stokk, de fleste gir dem liten tanke. Enda mindre tanke er gitt til tips, også kalt "endestykker" og "stopp". Cane end bredden er målt ved den indre diameter av spissen. Endestykker for ½-tommers eller 13 mm, spaserstokker er tilgjengelig i en rekke ulike stiler.

½-tommers gummitupper

Gummi tips er laget av 100 prosent naturlig skli gummi. Mount Nittany Medical Center online helse ark med tittelen "Tilpasse Cane" anbefaler, "The stokk bør ha nonskid gummi spissen (e) for å hindre slipping. Endre spissen (e) som ser slitt ut."

½-tommers Ice Gripper tips

Designet for stokk sikkerhet mens du går på glatt eller isete underlag, gripe tips fungerer som cleats. Rustfritt stål spiss sluttutstikkerne grep isen for å gi stabilitet og bidra til å forhindre fall.

½-tommers Bevegelig tips

Dreibare tips grip gulvet mens stokk vipper og roterer 30 grader, noe som kan hjelpe gjentok hender. Dreibare tips gir trekkraft og støtdemping for å bidra til å forhindre sklir og faller og øke overflatekontakt.

½-tommers Utvide Cane Tips

Ekspanderende tips passe flere størrelser cane sjakter (den rette eller midtre del). En 14 mm akselende tips vil strekke til 16 mm.

½-tommers Frittstående Cane tips

Selv stående cane tips eliminere behovet for quad eller firbente canes. Den selvstående spissen har en bred base og er utformet slik at hvis den faller over, et lett trykk på det med siden av foten bringer stokk oppreist så du trenger ikke bøye seg. Stokk står på egne når det ikke er i bruk, selv på teppet.