Digidexo.com

Hjem Løsning for magesmerter fra gass

Hjem Løsning for magesmerter fra gass


Abdominal gass kan være ubehagelig, og når vedvarende, rett og slett irriterende. Det er alle slags over-the-counter medisiner som kan kurere gass symptomer, men disse kan noen ganger være mer enn nødvendig og har bivirkninger, som forstoppelse. Naturlig hjemme rettsmidler for gass har eksistert siden lenge før de farmasøytiske selskapene begynte å legge kjemikalier for å forbedre tradisjonelle kurer.

Ingest Ginger

Ginger root medisinske egenskaper inkluderer herding magekramper, diaré og kvalme. Det er ingen overraskelse da at ingefær rot, også kalt Jamaica ingefær også kurer magen gass. For den mest komplette medisinsk kur, er det best ikke å koke roten, men å ta ingefær te, ingefær kapsler eller bare svelge det i små biter med vann hvis du kan stå sterk smak.

Unngå Dairy

Hvis magen gass er svært smertefullt og skjer med deg på en jevnlig basis, er det mulig du er laktoseintolerante. Mange blir laktoseintolerante under visse stadier i livet, etter at han ble vegetarianer, for eksempel. Det kan være lurt å gradvis øke mengden protein du får i deg, og deretter prøve å legge meieri i små mengder og sjelden, slik at kroppen kan venne seg til å fordøye komplekse proteiner igjen. Selv om du ikke er laktoseintolerante, mange oster, samt melk, kan være svært vanskelig å fordøye. Unngå melkeprodukter i et par dager og deretter starte med lav-fett yoghurt, som allerede er delvis brutt ned, og myke oster.

Ta kulltabletter

Aktivt kull tabletter kan være svært effektivt for å roe magen gass. De roe magen ved å absorbere magegassmolekyler. De er ikke FDA-godkjent for denne bruken, og det høres rart å innta trekull, men de har blitt markedsført for dette formålet og er faktisk en tid-testet hjemme bøte for gass. De kan kjøpes fra de fleste store helsekost butikkjeder og noen dagligvarebutikker.