Digidexo.com

Liste over utviklingsmessig passende kroppsøving Practices for barn

Liste over utviklingsmessig passende kroppsøving Practices for barn


Det er mange fysiske fordeler som barn få fra fysisk aktivitet. Disse inkluderer sykdomsforebygging, sikkerhet, skade unngåelse og økt mental helse. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler barn samle minst 60 minutter fysisk aktivitet på alle eller de fleste alle dager i uken. Kroppsøving er nødvendig under grunnskolen og videregående opplæring for riktig utvikling og er unik for skolens læreplan som det eneste programmet som gir studentene muligheter til å lære motoriske ferdigheter.

Førskolen

Førskolen kroppsøving frigjør energi, bygger muskler styrke, koordinasjon og fleksibilitet. Fysisk aktivitet kan også bidra til å utvikle grovmotoriske ferdigheter avgjørende til en ung barns utvikling. Aktiviteter godt egnet for preschoolers inkluderer: kaster og fanger spill med baller eller beanbags; hopping, hopping og balansere på en fot; og læring balanse og koordinasjon ved å gå på nærlys eller linjer markert på gulvet. Førskolebarn kan også lære hånd-øye-koordinasjon ved å jage etter bobler og spratt, eller klapping, boblene mellom hendene.

Barnehage til andre klasse

I de tidlige elementære karakterer, understreker den fysiske utdanningsprogrammet utvikling av grunnleggende bevegelses, ikke-bevegelses, og manipulerende ferdigheter. Bevegelsesferdigheter er definert som handling eller makt for å flytte fra ett sted til et annet ved gåing, løping, hopping, hoppe, hoppe, hoppe, skyve og galopperende. Fallskjermer kan benyttes for strekking og overkroppen styrke. Flytte fallskjermen opp og ned til musikk kan bidra til å etablere rytme. Muskelstyrke og utholdenhet kan forbedres ved å hoppe tau og kaste, fange og sparker baller vil hjelpe til med koordinering.

Tredje til sjette klasse

De øverste klassetrinnene i grunnskolen fokusere på to aspekter: ferdigheter og fitness. Læreplanen krever at barn skal jobbe med ballkontroll grunnleggende, slående grunnleggende, sparker fundamentale forhold, kaste og kaste grunnleggende, tau klatring, tag spill, og en rekke spill som oppmuntrer spesifikke ferdigheter og energi. Barn er også introdusert til vanlig fitness og kardiovaskulær helse. Sit-ups, push-ups, chin-ups og kjører kretser kan brukes til å undervise og oppmuntre fitness gjennom hele året. Av sjette klasse, kan studentene bli introdusert til en ny lagidrett hver måned hvor fokus er plassert mer på sportsånd og samarbeid enn ferdighetsnivåer. Andre praksis inkluderer aerobic spill og jage og flyktende spill.

Middle School

Middle school kroppsøving eksponerer studenter til en livsstil som inkluderer sportsånd, helse / fitness kunnskap og fortsatt kompetanseutvikling. Fitness er også en daglig tema og studenter deltar i en rekke treningsaktiviteter, inkludert hjerte fitness, styrke, fleksibilitet og smidighet. Studentene fortsetter å lære lagidrett og ferdigheter. Noen spesielle idretter som kan bli undervist til midt skoleelever er fotball, volleyball, flagg fotball, basketball og friidrett.