Digidexo.com

Effekter av Ionic Breeze på en baby

Effekter av Ionic Breeze på en baby


The Sharper Image rapporterer at dets Ionic Breeze luftrensere fungerer ved elektrisk lading smusspartikler i luften og tiltrekke partiklene inn i motsatt ladede samling kniver i enheten. Eieren kan da lett tørke av smuss partikler av knivene.

Ionic Breeze er rolig

Ionic Breeze er stille på grunn av sin mangel på en fan innsiden av enheten. Det er en rolig måte å rense luften i alle rom, deriblant narresmokker rom. Mangelen på en vifte er et problem fordi renser kan ikke effektivt filtrere den skitne luften ut av rommet uten en. Det kan bare ta en liten mengde skitt partikler på sine tynne solfangeren plater.

Re-Releasing Bad Air

Ifølge Forbrukere Union, alt støv og skitt purifier samler ikke inn, sammen med støvmidd og andre allergener, er re-utgitt i luften. Skitt og allergener fortsetter å flyte i luften for barnet å puste. Disse purifiers også produsere ozon. Ozon er en form for oksygen som er biologisk etsende. Det kan være et allergen til babyer, så vel som mennesker med astma og andre lungesykdommer. En naturlig nivå av ozon er nødvendig for å beskytte liv fra solens stråler. Dette nivået av ozon er i stratosfæren, men ozon på bakkenivå er skadelig for helsen.

Gravide kvinner og Ozone

Ifølge forskere ved Keck School of Medicine ved University of Southern California, gravide kvinner utsatt for høye ozonnivåer står i fare for å ha babyer som er vesentlig undervektige. Disse kvinnene er i faresonen for å ha babyer født med intrauterin veksthemming, noe som betyr at babyene bare nå det 15. persentil av deres forventede størrelse.

Søksmål og konkurs

"Forbrukerne Reports" anlagt en sak hevde at Ionic Breeze purifiers ikke bare ikke fungerer, men at de faktisk gjør luftkvaliteten verste ved å slippe ozon i høye nivåer. The Sharper Image deretter arkivert konkurs i 2008, siterer fallende salg og rettssaker mot det.