Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på en uke

Hvordan å miste vekt på en uke


Du kan gå ned i vekt på en uke ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Å miste ett pund må du brenne ca 3500 kalorier, eller 500 kalorier om dagen i en uke. Hvis du mister ett pund i uken konsekvent, kan du miste 4 pounds i en måned, og være godt på vei til store vekttap resultater.

Hvordan å miste vekt på en uke

•  Slutte å drikke brus. Hver boks med brus inneholder omtrent 150 kalorier. Bytt ut boks med brus med en flaske eller et glass vann.

Når du begjærer søtsaker, velger å ha en bit av sukkerfri tyggegummi. I stedet for å ha informasjonskapsler, godteri eller andre høyt kalori dessert; har et stykke tyggegummi. Sødme av tyggegummi vil tilfredsstille din craving og kutte kalorier fra dagen.

Hold sunn snacks rundt deg. Hvis du har sunn snacks i kjøleskapet, eller pakket i lunsjen din, vil du redusere energiforbruket i løpet av dagen. Grønnsaker som er vasket og skåret i snack-størrelse er et flott alternativ.

brenne ekstra kalorier hver uke gjennom små, kalori-brennende aktiviteter, og øke vekttap. Ta trappen i stedet for heisen. Park så langt fra døren som mulig, og gå over parkeringsplassen. Ved å innlemme noen av disse teknikkene i hver dag, vil du kunne gå ned i vekt i en uke.