Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pounds i 6 uker

Som Nyttår nærmer seg hvorfor ikke løse for å være 20 pounds tynnere akkurat i tide for Valentinsdag? Selv om du er singel er det ingen bedre tid enn i dag å forplikte seg til å være en mer disiplinert utgave av deg selv i det nye året. Den følgende artikkelen vil gi deg enkle slanking trinn som vil kreve noe offer, men vike enda større belønninger. Gjør noe dristig, nytt selv.

Hvordan å miste 20 pounds i 6 uker

drikke åtte glass avkjølt vann om dagen. Eliminer alle andre væsker. Dette kommer til å få fart på stoffskiftet og kvitte seg med kalorier du ikke trenger.

Oppdag et 20 minutters treningsprogram som Jillians 30 dagers trevl, Jackie Warner Sky Fitness eller 10 minutters Trainer. Sett on demand-kabel for å fungere for deg. Disse treningsprogrammer er gratis, under trening, eller kjøpe dem billig på amazon.com.

Gjør minst en av disse treningsøktene 3 dager i uken, mer hvis du ønsker større og bedre resultater.

Kombiner dem for moro og interesse og kompressor resultater.

Lær å lese etiketter og skape en 1500 calorie en dag diett består av magert kjøtt (kylling, fisk, egg, tunfisk. Østers etc., fiber rik frukt og grønnsaker og sunne karbohydrater.

Eliminer rødt kjøtt og svinekjøtt (finne et nytt protein, stole på meg midjen din vil takke deg)

Skriv ned alt du spiser og kalori innhold. Bruk en gratis online tjeneste eller lage en excel regneark til å holde orden.

Purchase 100 kalori snacks og dele halvparten med en venn. Jeg foreslår Newtons Frukt Potetgull, sandies og occaisonal hånd fulls av livet Cinnamon frokostblanding.

Nekter å spise ute, i stedet bruke tiden til å disover hvordan du gjør din favoritt retter hjemme med mindre kalorier. Gjennomsnittlig måltid på en restaurant er 1200 kalorier og svært sjelden verdt det.

Vei inn en gang i uken og bruke en graf for å vise din fremgang.

Hvis du følger denne formelen (vannet er nøkkelen) forventer å miste 2 til 5
pounds hver uke for de neste 4 til 6 uker.
Jeg utfordrer deg til å gjenoppfinne deg selv. Jeg gjorde.

Hint

  • Jeg mistet 20 pounds i 6 uker follwoing denne rutinen, jeg holdt meg ansvarlig og bestemte seg for å ta kontroll over de tingene jeg kunne styre (min spise-og mosjons) og å gi avkall på kontroll over ting jeg ikke kunne, som økonomi og relasjoner. Du fortjener dette så gjør det.
  • Forfølge en balansert kosthold, ikke sulte eller frata deg selv. Alt med måte.
  • Bli kvitt svinekjøtt og rødt kjøtt vil bidra til å redusere magefett.