Digidexo.com

Mercury Toxicity & Candida Symptomer

Kvikksølv er et kjent nevrologisk gift som er lagret i hjerne, nyrer og kroppsfett. Kvikksølv toksisitetsresultater fra eksponering mot den tunge metall. Det fører ofte immunsuppresjon og dysfunksjon, som fører til økt mottakelighet for infeksjon med Candida gjær. Mercury toksisitet og candida infeksjon ofte går hånd i hånd, noe som gjør hvert enkelt problem vanskeligere å behandle.

Mercury Toxicity Basics

Akutte symptomer kvikksølvforgiftning avvike fra de som er sett ved kronisk lavt nivå eksponering, men langsiktige resultater er ofte like og kan omfatte tremor, ataksi, nummenhet i ekstremiteter og varig organskade. Ifølge AutismStreet.org, noen mennesker har en genetisk basert manglende evne til å effektivt skille ut kvikksølv, noe som fører til svært ulike effekter blant folk som er utsatt for samme metall.

Candida Overgrowth

Candida albicans er en vanlig gjær som finnes i kroppen i små mengder. Immunsuppresjon og visse livsstilsfaktorer gjør det mulig for denne gjær å formere seg og infisere ulike regioner av kroppen, forårsaker kløe, irritasjon og andre lokale symptomer.

Candida infeksjon blir mer alvorlig når det involverer fordøyelseskanalen og andre interne organsystemer. I sterkt immun-deprimerte pasienter, kan gjær overvekst føre til alvorlig sykdom eller død.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer av kvikksølv toksisitet kan vises i nesten alle organsystem. Nevrologiske symptomer inkluderer depresjon, tremor, humørforstyrrelser, kriblende ekstremiteter og kronisk tretthet, selv immun, hjerte-og gastrointestinale effekter er like vanlig.

Fysiske symptomer på candida infeksjon er også variert og kan vises i nesten alle deler av kroppen. Blant de vanligste opplevd symptomer på intern eller avansert infeksjon omfatter irritabel tarm, forverring allergier, depresjon og iherdig tretthet.

Psykologiske symptomer

Kvikksølv er lagret hovedsakelig i hjernen, slik at det er i stand til å forstyrre mentale og følelsesmessige prosesser. Ekstrem skyhet, følelsesmessig ustabilitet, manisk depressive symptomer og nedsatt tenkning kan føre til. Hva mer er, har en link vært antydet mellom kvikksølv toksisitet og autisme, ADHD, multippel sklerose og en rekke nevrologiske sykdommer. Mens kvikksølv toksisitet deler mange symptomer med disse lidelsene, trengs mer forskning før en definitiv kobling kan etableres.

Behandlingstilbud

Chelatering terapi er den mest effektive metode for å fjerne kvikksølv fra kroppen. Stoffer som DMSO, alpha lipoic syre, EDTA og andre chelateringsmidler kan administreres intravenøst ​​eller oralt; men disse tiltakene er stort sett ineffektiv dersom eksponeringskilden ikke fjernes.

Vanlige kilder til kvikksølveksponering inkluderer overdrevent forbruk av stor fisk, tannamalgamfyllinger, hud-bleking kremer, ødelagte lysrør og gamle termometre. En heavy metal screening kan finne ut om du har vært utsatt for og i hvilken grad.

Reseptbelagte soppmidler som Diflucan er effektive rettsmidler for gjær overvekst, som er urte kosttilskudd som hvitløk og kaprylsyre. I tillegg til en gjær-drapet agent, kosttilskudd og endringer i livsstil er nødvendig for å hindre ny infeksjon. Kutt ned på sukker, alkohol og yeasty matvarer og øke inntaket av vanlig yoghurt, noe som kan bidra til å øke gunstige bakterier i kroppen.