Digidexo.com

Normal vekt Ranges for kvinner

Normalvektige områder for kvinner oppnås ved å sammenligne kroppsfett med høyde og kommer opp med gjennomsnitt basert på kvinnens høyde. Denne informasjonen blir så klassifisert som over, under eller gjennomsnittlig vekt.

Grunnlag for vekt classifciations

Leger vanligvis bruker et diagram basert på en persons høyde og vekt for å finne ut hva slags klassifisering en pasient er innenfor. Diagrammet vanligvis starter på 5 til 6 meter. En pasienter vekt ville være i forhold til hennes høyde for å gi legene en body mass index eller (BMI).

Fittng The Image

Det er noen kvinner som automatisk vil føle overvektige hvis de ikke samsvarer med vekt og høyde chart målinger. Figurene tar ikke hensyn til forskjeller i kulturell kroppen sminke. Mange kvinner baserer sin livsstil rundt diagrammet uten å ta i forhold som genetikk.

Eksempel høyde og vekt informasjon

Uten klær en kvinne som er 5 meter høy har en normal vekt rekkevidde på 97 til £ 128. Kvinner som er 5 meter, 4 inches høy har en normal vektområde på 110-145 kg. Høyere kvinner, på 5 meter, 8 inches har en normal vekt i området på 125 £ 164 og kvinner som er seks meter høye har en 140 til 184-lb. vekt rekkevidde.

Størrelse

Kvinner kan være lurt å bruke sin intuisjon for personlig størrelse idealer. Hensyn inkluderer hvordan klærne føler. Er du komfortabel med hvordan bukser, skjørt og topper passform. Legger du merke til ekstra plass i klærne. Hvis så du slippe inches som kan være like tilfredsstillende som å slippe pounds. Dette kutter også ned på for mange veie-ins som kan føre til stress.

Hensynet til helse

De normalvektige områder bør brukes som en retningslinje, og for å se hvor du faller i forhold til andre. En lege og ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å komme på sporet å tape og eller opp i vekt, slik at du opprettholder en sunn størrelse.