Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en sår hals uten medisiner

Hvordan bli kvitt en sår hals uten medisiner


De fleste sår hals kommer fra enten viral eller bakteriell infeksjon, selv om andre mindre vanlige årsaker eksisterer, slik som inhalerte irritanter svevende i luften. Hvis du har en sår hals, sjansene er at det vil gro av seg selv i løpet av noen få dager uten behov for medisiner. De fleste hjem rettsmidler for sår hals arbeid ved enten å redusere forverring til halsen eller for å redusere smerte, slik at du kan komme videre med livet ditt.

Rest

Å få mer hvile hjelper deg å bli kvitt din sår hals ved å påskynde kroppens evne til å helbrede. Luftkvaliteten i rommet der du har tenkt å hvile er viktig slik at du ikke gjør ditt sår hals verre. Forurensende stoffer som sigarettrøyk og industriutslipp er dårlig for deg, men tørr luft kan også irritere dine sår hals og føre til ytterligere skade en allerede betent område. En luftfukter kan bidra til å forhindre et problem.

Anti-Inflammation

Ingefær og gurkemeie er urter som kan brukes for både deres smertestillende og anti-betennelse egenskaper, ifølge Mao Shing Ni, Santa Monica, California, en ekspert på ernæring og kinesisk medisin. Strø gurkemeie på maten. Enten innlemme ingefær i dine måltider eller brygge te ved hjelp av urten. Kjøpe pastiller og harde drops som inneholder naturlige smertestillende og anti-inflammatoriske ingredienser som mentol.

Nyttige matvarer og drikker

Endre mat og drikke i kosten for å redusere forverring til sår hals som kommer fra å spise. Kalde drikker sooth halsen din, som er mat og drikke som kan bidra til å belegge det. Disse inkluderer honning, melk og melkeprodukter som fløte. Andre matvarer som ikke vil irritere halsen inkluderer havregryn og varme supper. Overskuddsvarme kan meget lett føre til smerte og forverre tilstanden din.

Andre hjem rettsmidler

Gargling med en oppløsning av saltvann er en enkel, men ganske effektiv metode for fuktende en sår hals og redusere smerte. Gurgle med lakris sirup eller eple cider eddik. Alkoholholdige drikker som bourbon og whisky, fortynnet med varmt vann, har lammende egenskaper. Unngå å svelge dem, skjønt.

Hint

  • Ikke over gjøre det på eddik, bare en skje er alt du trenger. Du vil gjøre magen opprørt hvis du svelger for mye.
  • Hvis halsen fortsatt vondt, og alt du har prøvd ikke virker, må du søke en fagfolk mening.