Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Kolon Renset

Hele ideen om kolon rensing er å tømme kroppen for påvirket slim, avføring og døde mat som har ligget i magen i lang tid. Når denne blir eliminert, kan en reduksjon i vekt oppstå.

Hvordan å miste vekt med Kolon Renset

•  Spis riktig. Når du gjør en kolon renset, er det noen svært spesifikke spise retningslinjer å følge. Mat skal være høy i fiber og lett å fordøye. Prøv å spise mye frisk frukt, grønnsaker og frukt og Veggie juice, og hold deg til primært rå matvarer.

Unngå uautoriserte matvarer. Å gjøre et kolon rens mens du spiser mat som er høy i fett, høy i kalorier og er svært bearbeidet vil tap hele hensikten med rens. Alle disse matvarer kan føre til dårlig og forstoppelse, og vil føre til mer toksisitet i systemet. Dette forsinker evakueringen, således sløving vekttap.

Drikk mye vann. Vann bidrar til å hovne opp fiber som blir tatt med å gjøre et kolon rens. Dette fremmer peristaltikk, som er en prosess hvor tarm kontrakter og presser avfall ut av kroppen. Dette i sin tur fremmer regularitet og vekttap. Prøv å drikke en halv vekt din i gram vann om dagen.

Ta kosttilskudd. Kolon rensing kits vanligvis kommer med forskjellige piller eller kapsler som er utformet for å hjelpe i renselsesprosess og hjelpe indusere vekttap. Ta disse som anvist for mest effektive resultater. Noen av disse inkluderer Cascara Sagrada, linfrø, glatte alm og psyllium.

Få litt mosjon. Ikke bare vil dette bidra til å brenne flere kalorier, men det vil også bidra til å øke regularitet, noe som vil skylle mer giftstoffer fra systemet. Dette kan være noe så enkelt som 30 minutter gange hver dag.

Besøk en hydro-kolon terapeut. Colonics er en prosess hvor en innretning som kalles et spekulum er satt inn i endetarmen, og varmt vann spyles gjennom tarmen. Dette frigjør sikkerhetskopiert giftstoffer og materie fra tarmen. Den gjennomsnittlige vekttap etter bare en tur til colonic tabellen er 2 til 4 pounds.

Hint

  • Gjennomsnittlig vekttap å bli sett med et kolon rens er 4 til 8 pounds avhengig av hvor giftig du er og hvor lenge det er gjort. Kolon renser er vanligvis gjøres hvor som helst 7-28 dager.