Digidexo.com

Hvor kommer fettet Gå når miste vekt?

Hvor kommer fettet Gå når miste vekt?

Triglyserider

Når du spiser et måltid, lagrer kroppen din del av fettinnholdet fra hva du har konsumert som fett i kroppen din. Disse fettsyrene, kalles triglyserider, blir kroppens reserve der det kan produsere energi til å leve, arbeide og overleve. Når du trener, eller gjøre alle typer arbeid i løpet av dagen som krever energi, enacts kroppen din en rekke metabolske prosesser som bruker dette lagring av fett for å skape energi til å gjøre nødvendig arbeid.

Energikilde

Fett har størst potensial for energi. Potensialet for energi kan beregnes ved å undersøke hvor mange kalorier er i en blokk med ernæring. De tre viktigste kildene til energi er fett, karbohydrater og protein. Karbohydrater og proteiner både inneholder bare fire kalorier per gram; Men fett inneholder ni kalorier per gram, eller ca 3600 kalorier av energi per pund. Når du trener for å gå ned i vekt, er fett som regel det første området der kroppen velger å lage energi fra, som i sin tur fører deg til å miste vekt.

Prosessen

Når du inntar færre kalorier enn kroppen din trenger, begynner kroppen automatisk ved hjelp av sine lagrede fettreserver for å holde skape den nødvendige energien som trengs for å operere. For å gjøre dette, kroppen bryter ned triglyserider inn til to forskjellige stoffer, fettsyrer og glyserol. Disse to stoffer blir deretter transportert til musklene, lever og nyre, hvor de blir absorbert og omgjort til energi til drivstoff kroppen.

Avfall

På dette punktet mye av det opprinnelige fett har blitt forbrukt, og brennes av som energi; Men de metabolske prosesser som er opprettet energi, også skape avfallsprodukter. Dette er hvordan det gjenværende fett frigjøres fra kroppen. Opprettelsen av energi skaper to hoved biprodukter, karbondioksid og vann. Den karbondioksid frigjøres fra kroppen gjennom lungene når du puster ut. Vannet opprettet fra fettforbrenningen er sluppet gjennom enten svette eller gjennom urin.