Digidexo.com

Slik bruker Xenical

For noen mennesker å miste vekt er ikke bare et spørsmål om å spise riktig og få riktig mengde mosjon. Ofte er det en genetisk eller fysisk grunn til at de ikke kan gå ned i vekt, så tar en reseptbelagte medisiner som Xenical kan hjelpe.

Slik bruker Xenical

Finn ut din Body Mass Index (BMI). Din kroppsmasseindeks bestemmes fra din høyde og vekt. Utnytte en online BMI kalkulator, slik som den som finnes på det nasjonale hjerte, lunge og blod Institute nettsted, kan gjøre å finne din BMI en enkel prosess. Bare skriv inn din høyde og vekt. Hvis din BMI er under 24,9 så du blir betraktet som en normal vekt eller muligens undervektig, og ville ikke være en god kandidat for Xenical. Denne medisinen er ment for en person som har BMI er høyere enn 27 og i fare for hjertesykdom, høyt kolesterol og diabetes.

Vurdere om Xenical er det riktige valget for deg. Dette er ikke et medikament som er ment for casual slankere eller de som ønsker å gå ned i bare noen få pounds. Den er beregnet på folk som har trege metabolisms eller andre genetiske grunner de har problemer med å miste kroppsfett, og er klar til å starte en ny fitness og kosthold program, men fortsatt trenger hjelp av et kosttilskudd hjelpemiddel. Xenical hemmer kroppen din fra absorberende så mye fett som det ville gjort på egen hånd, og så mens det ikke vil magisk hjelpe deg å miste vekt, hvis utnyttet skikkelig med en ernæring og treningsprogram, bør det hjelpe deg å slippe pounds du ikke kunne før.

Gå til legen din for å se om hun vil foreskrive Xenical for deg. Dette er en resept-styrke medisiner og må forskrives av lege. Det er viktig at du gir legen din hele medisinske historie, samt alle vekttap teknikker du har prøvd i det siste og de resultatene du har opplevd. Hun vil ønske å se dine ernæring og mosjon planer for å sikre at du vil opprettholde et skikkelig program for å arbeide med Xenical for å faktisk gå ned i vekt.

Start med din Xenical. Medisinen kommer i 120 mg kapsler og bør tas til hvert måltid i løpet av dagen som inneholder minst 30 prosent fett. Den beste dietten programmer for å bruke med Xenical inkluderer tre normalt store måltider om dagen, fordelt på antall kalorier du må spise for å opprettholde forsvarlig helse. Hvis du hopper over måltider eller spise måltider med lite eller ingen fett i dem, trenger du ikke å ta Xenical på den tiden. På grunn av hvordan Xenical samhandler med fordøyelsessystemet og kroppen din, er det viktig å ta en multivitamin daglig, også, for å sikre at kroppen får riktig ernæring.

Se for eventuelle negative reaksjoner eller bivirkninger. Som alle medisiner, kan det være bivirkninger med Xenical. Disse vanligvis vil innebære avføring, ettersom stoffet er så nært knyttet til fordøyelsessystemet. Du kan oppleve fet eller uregelmessig avføring, eller finner ut at hyppigheten har økt. Hvis du lider av noen alvorlige bivirkninger som hyppig diaré, kvalme, hodepine, eller influensalignende symptomer, bør du kontakte legen din med en gang.