Digidexo.com

Hvordan få gratis NHS Tannbehandling

Hvordan få gratis NHS Tannbehandling


Innhenting NHS Tannbehandling er enkelt for kvalifiserte Storbritannia beboere. Tilgjengelig til lavere inntekt voksne og barn, dekker NHS mest rutinemessige tannlegetjenester som rengjøringer, helsen og fyllinger; kan imidlertid noen begrensninger gjelder. Fordi NHS er en del av et nettverk av tannleger, finne en tannlege kontor og ha de nødvendige tannhelsetjenester er like enkelt som å klikke en mus eller skaffe en henvisning fra din fastlege (også kjent som din Primary Care Trust).

Bruksanvisning

Kvalifisere for NHS tannbehandling. Du må være under 18 år, eller hvis du er en heltidsstudent, under 19 år, gravid på tidspunktet for behandling eller har født i løpet av ett kalenderår av behandlingsdato, mottar offentlig støtte, slik som sysselsetting eller andre inntekter basert velferd, eller være over en alder av 59.

•  Gå til den offisielle NHS nettsted for å finne en tannlege. Velg "tannlege" -kategorien på nettet eller ring 0845 4647 for å snakke med en NHS Direct representant.

Forklar tannhelsetjenesten du trenger og bekrefte berettigelse ved å svare på flere spørsmål som din inntektsnivå, fødselsdato og arbeidsstatus. Foreldre til små barn må gi fødselsdato på barnet og navnet og telefonnummeret til Primary Care Trust (lege) som har henvist barnet til NHS.

Gjør en avtale og se dine NHS tannlege.

Hint

  • Fra og med 2006 er det ikke lenger nødvendig å melde seg på NHS-tjenester.
  • Hvis du kvalifiserer for grunnleggende offentlige helsetjenester inkludert helsesjekk, vil du ikke bli fakturert. Du kan bli belastet for "komplekse" tannbehandling, for eksempel oral kirurgi, rotfylling og krone arbeid, og utvinning av visdomstennene. En ventetid kan være nødvendig.