Digidexo.com

Gode ​​Urter for Kolon Rensing

Gode ​​Urter for Kolon Rensing


Urter er et trygt og ikke-farmasøytiske måte å bidra til å holde din kolon sunn og fungerer som den skal. Urter gi et løft til kroppens naturlige evne til å rense og skylle giftstoffer. Urter som er bra for kolon rensing også handle på blodet og leveren. Men bør du alltid konsultere med en lege før du bruker urter. Urtene refereres til i denne artikkelen er anbefalinger fra "Resept for Natural Healing" og Holistisk Online.

Urter for å spyle giftstoffer

Burdock bidrar til å skylle overflødig væske og giftstoffer. Den inneholder antioksidanter, forynger leveren og renser blodet. Også gunstig er løvetann, et vanndrivende som renser blodet og leveren. Burdock og løvetann kan svelges som te. Imidlertid er det viktig å ikke blande løvetann med reseptbelagte diuretika.

Beroligende urter

Rødkløver hjelper med avslapning, renser blodet, og letter irritabel tarm syndrom. Peppermynte-te roer nervene, som hjelpemidler sunn kolon funksjon, og letter kvalme som kan være et symptom på giftstoffer i tykktarmen.

Anti-Inflammatory Herb

Glatte alm te reduserer tykktarm betennelse. Glatte alm te kan svelges eller brukes som et klyster. Milk thistle beskytter leveren og nyrene. Du bør ta melk tistel i kapsel eller ekstrakt skjemaet.

Andre Cleansing Aids

Det anbefales å ta rabarbra med lakris, psyllium (hvis eldre) og ingefær til å lette rabarbra er griping effekt. Rabarbra utrenskninger forsiktig giftstoffer og fremmer sunn kolon tone.

Opprettholde Colon Velvære

Hvitløk fremmer generelle kolon helse, hjelpemidler healing og rids kolon av parasitter. Det anbefales å ta to organiske hvitløk kapsler to ganger om dagen.