Digidexo.com

Hjemmelaget Itch Remedy

Kløende hud, også kjent som pruritus, kan forekomme som et resultat av mange forskjellige forhold. Ofte er kløe på grunn av insektbitt, eksponering for Poison Ivy / eik, tørr eller betent hud eller en allergisk reaksjon på kjemikalier, for eksempel blekemiddel. Hvis kløen er vedvarende og smertefull, bør du søke legehjelp for å få den beste lettelse. Ellers kan du forsøke å bøte på din kløe bare ved hjelp av produkter som allerede er i din husholdning.

Bruksanvisning

Long-Term Itch Relief

•  Kok en stor gryte med havregryn på komfyren toppen. Et par kopper havregryn burde holde. Ta vare, men ikke å gjøre havremel for tykk. Concoction bør være noe soupy.

Tegn et bad full av lunkent eller kaldt vann. Ikke tegne et varmt bad, så varmt vann kan forverre noen hudproblemer.

Stå over karet og hell soupy havregryn i en sil, slik at væsken og litt havregryn til å blande seg med lunken / kjølig badevann.

Hell den rester havregryn fra silen inn i en ny eller ren sokk. Deretter binde den åpne ende av sokken i en knute.

Sitt i badekaret i ca 20 til 30 minutter. Bruk sokk full av havregryn som en svamp, forsiktig vaske den berørte huden. Havremel vil gi lindring og bidra til å fjerne eventuelle giftstoffer som blir værende i huden din.

Dab forsiktig med et mykt håndkle for å tørke deg selv etter at du er ferdig med badet. Unngå å gni eller skjerpende huden din.

Umiddelbar Itch Relief

Dypp fingeren i en krukke med vaselin og skum den på utslett eller kløende område av huden. Coat området helt.

Dryss baby pulver på toppen av vaselin.

Unngå å lage riper eller forstyrre området. Vaselin og babypudder, mens noe rotete, bør gi nesten umiddelbar lindring fra kløe.