Digidexo.com

Urter for å bidra til å stoppe Hårtap

Mens det ikke er noen varig skade på legemet som oppstår av hårtap, er det ofte en høy grad av følelsesmessig eller psykologisk stress som følger med det. Folk opplever håravfall er ofte avhengige av konvensjonelle eller alternative produkter å demme dens virkninger. Flere av disse produktene, samt etterfølgende rettsmidler gjøre bruk av urter for å bidra til å styrke håret og bekjempe sykdom.

Urter

Urter kan ofte blandes med væske og brukes direkte til hodebunnen. Prøv å blande 4 ss. tørket timian med 2 kopper vann. Kok blandingen i 10 minutter og la den avkjøles før du masserer den inn i håret ditt. Håret bør være fuktig og ren før du påfører blandingen. Skyll med varmt vann etter en time.

Urter brukes ofte i håret-tap sjampo og balsam. Disse krever vanligvis flittig bruk over en flere måneders periode. Urte sjampo og balsam styrke og tykkere hår, men kan ikke fremme hårvekst. De fleste kan kjøpes på nettet eller over disk på helsekostbutikker.

Grønn te har blitt brukt for å stanse hårtap. Bland grønn te blader eller teposer med varmt vann og drikke flere kopper per dag. Likeledes har den kinesiske urten kjent som Han Shou Wu eller Fo-Ti blitt brukt til å bekjempe hårtap og kan drikkes i te form.

Den raskeste måten å innta urter er gjennom pilleform. Urter som brennesle, så Palmetto og pygeum har alle blitt brukt til å bekjempe hårtap og kan tas i pilleform.

Kosttilskudd

Urter bør brukes sammen med kosttilskudd for størst effekt. For eksempel kan motta en sunn dose av daglige vitamin C bidrar til å forhindre håravfall fra stress, sykdom eller traumer. Inkluder frukt og grønnsaker som persille, brokkoli, grønn paprika og fruktjuicer i kosten. Disse er høy i vitamin C. Opprettholde et høyt nivå av protein som finnes i matvarer som fisk, erter, tofu, ost og hvetekim kan også bidra til å redusere effekten av hårtap. Hair-tap kosttilskudd som sink og vitamin B-50 komplekset kan også tas i pilleform.

Advarsel

Urter er svært eksperimentell, og bør ikke anses som botemidler for hårtap. Ikke stole utelukkende på urter for å stoppe håravfall eller regrow mistet håret. Noen urter eller kosttilskudd kan fungere som allergener, så snakke med en lege eller spesialist før du tar piller eller inntak urter.