Digidexo.com

Tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn

Oppdager tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn kan være vanskelig på grunn av det faktum at spedbarn ikke kan kommunisere sine følelser effektivt nok til den overordnede unntak gråt. Men det er noen merkbar symptomer som dukker opp ofte i, og er felles for, diabetiske spedbarn. På oppdage disse visse symptomer, vil en avtale med barnets barnelege være nødvendig.

Identifikasjon

En overdreven tørste som ikke kan slukkes kan være til stede i barnet ditt sammen med overdreven vannlating. Din kan merke spedbarn er trøtt mesteparten av tiden, og at når han er våken han er ekstremt sulten. Disse er klare tegn og symptomer på diabetes hos spedbarn og bør sjekkes. En mørk, fløyelsaktig utslett kan være åpenbare på baksiden av barnets hals. Du kan legge merke til den langsomme helbredelse av sår på barnets kropp.

Time Frame

Barnelege vil bestille blodprøver og utføre en enkel urinprøve på hans kontor. Blod vil bli trukket av legens phlebotomist og sendt bort for undersøkelse og testing. Positive resultater vil bestemme barnets behandling.

Typer

Type 1 diabetes er mest sett hos spedbarn og barn, der beta-cellene i bukspyttkjertelen ikke lenger gjøre insulin som kroppens immunsystem har vendt seg mot og ødela dem. Denne typen vil kreve daglig insulin skudd for normal tilværelse. Type 2-diabetes er en type av insulinresistens som påvirker fett, lever og muskel-vevet å være ute av stand til å behandle insulin. Bukspyttkjertelen ikke lenger holder tritt med utgivelsen av insulin når maten er fortært.

Fordeler

Ofre for diabetes kan være lurt å få mer mosjon, se sukker og andre kaloriinntak på en daglig basis, få regelmessig blodtrykkssjekk, ta sin medisin (inkludert en daglig aspirin) og teste sine sukker nivåer hver dag.

Advarsel

Utbruddet av type 1 diabetes er rask. Å se en plutselig endring i det daglige inntaket og utgangs vaner av spedbarn er grunn til bekymring. Bestille en time hos din barnets barnelege på en gang.