Digidexo.com

Fordeler med Raw Thyroid

Fordeler med Raw Thyroid


Hypotyreose, en tilstand der skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormoner, er de viktigste grunnen til at folk tar rå skjoldbruskkjertelen. Dette produktet er et alternativ til å ta andre skjoldbrusk preparater, som for eksempel syntetiske skjoldbruskkjertelhormon medisiner. Det er mange fordeler ved å ta rå skjoldbruskkjertelen, som i hovedsak kommer i form av hypothyroid symptom reversering. Men ifølge nettsiden Beste form av livet ditt, er det mye mer vekt på forskning om medisiner fremfor kjertel kosttilskudd (som rå skjoldbruskkjertelen), så det er ikke en stor del av moderne forskning på temaet rå skjoldbrusk fordeler.

Definisjoner

Den skjoldbrusk er en del det endokrine systemet og er en sommerfugl-formet kjertel på forsiden av halsen, under adamseplet. Fordi skjoldbrusk hormoner påvirker hver celle og system i kroppen, kan symptomene også påvirke en person fra topp til tå. Raw skjoldbruskkjertelen (desiccated skjoldbruskkjertelen) er laget av tørket skjoldbruskkjertelen som vanligvis kommer fra kyr eller griser. Folk får uttørkede thyreoideapreparater enten ved resept eller som over-the-counter kosttilskudd.

Energi, Body Temperature

Lav energi og slapphet er vanlige symptomer med hypotyreose. De kan ha dyptgripende virkninger på en persons liv. Økt energi er en fordel med å ta rå skjoldbruskkjertelen, ifølge Dr. John C. Lowe. Som energi øker, øker også kroppstemperatur - lav kroppstemperatur, samt kalde hender og føtter, er flere indikatorer på lav skjoldbrusk funksjon.

Tenker, Moods

Brain tåke (manglende evne til å tenke klart), i tillegg til konsentrasjon og hukommelsesproblemer, er også klassiske hypothyroid symptomer. Tilhengere av rå skjoldbrusk bruk si disse har en tendens til å forbedre til det punktet av oppløsning med rå skjoldbruskkjertelen behandling. Depresjon og apati er vanlige symptomer på hypotyreose som talsmenn sier kan forbedre eller løse med bruk av rå skjoldbruskkjertelen. Nettstedet Stopp Thyroid Madness rapporterer kroppen fordeler gjennom redusert angst og færre humørproblemer.

Vekt, fordøyelse, ødem

Vektøkning er et vanlig symptom med hypotyreose fordi skjoldbrusk styrer stoffskiftet, noe som bremser ned når skjoldbruskkjertelen er underactive. Vekttap, og vanlig appetitt kan resultere fra bruken av rå skjoldbruskkjertelen, i henhold til STTM nettsiden. Talsmenn sier andre problemer kan forbedre med rå skjoldbrusk bruk, herunder ødem - hevelse av vev - og treg fordøyelse og forstoppelse.

Hår, hud

Tilhengere av rå skjoldbruskkjertelen si håravfall og tørr, flassende hud - symptomer på hypotyreose - vil forbedre med bruk av rå skjoldbruskkjertelen.