Digidexo.com

Fast Foods i skolen

Fast Foods i skolen


Enten det er brus i en salgsautomat, pommes frites i à la carte-linjen i kafeteria eller candy bar fundraisers, mange skoler tillater elevene å konsumere fast food og junk food under lunsj og hele skoledagen. Tillater rask mat i skolen reduserer student forbruk av sunn mat, som kan føre til fedme og lærer dårlige matvaner.

Federal ernæring krav

Føderalt finansiert mat programmer som National School Lunch Program og skole frokost programmet er pålagt å oppfylle visse næringsstoffer krav. Men mat som ikke serveres som en del av disse programmene, slik som mat servert på snackbarer og salgsautomater, trenger ikke å møte disse næringsbehov. I tillegg, à la carte-kafeteria linjer tillate elevene å kjøpe noen statlig finansierte matvarer uten å velge et balansert måltid.

Fordeler med Fast Food i skolen

Hurtigmat salg kan hjelpe skolene skaffe penger til fritidsaktiviteter, som for eksempel idrettslag eller ekskursjoner. I tillegg skal studentene foretrekker ofte å spise hurtigmat i stedet for tradisjonell kafeteria fare.

Ulemper av Fast Food i skolen

Studenter som har tilgang til rask mat i løpet av skoledagen er mer sannsynlig å spise høy-fett matvarer og sukkerholdig drikke, ifølge en studie av seks alternative videregående skoler publisert i "Forebygging av kronisk sykdom." En studie fra 2006 i "Journal of the American Dietetic Association" fant at studenter som har tilgang til maskiner i skolene er mer sannsynlig å konsumere sukkerholdig drikke.

Å ha en fast food-restaurant ved siden av en skole øker fedme rate av en skole, ifølge en 2009 studie ved University of California, Berkeley. I tillegg skal studentene som spiser usunn mat på skolen er mer sannsynlig å spise usunn mat hjemme, bidrar til livslang ernæringsmessige problemer.

Oppmuntrende Healthy Eating

Skoler kan oppmuntre spise sunt ved å ikke selge fastfood eller brus. I tillegg kan skolene gjøre sunne alternativer mer attraktivt ved å velge lokal mat, få studenter er involvert i dyrking av mat, presentere mat attraktivt og får student innspill på retter.

Forbyr mat og drikke markedsføring og designe kantiner til å gjøre sunn mat praktisk og tilgjengelig også kan oppmuntre sunne valg. Til slutt, som gir studentene mer tid til å spise og å skape et avslappende miljø i kantina kan oppmuntre spise sunt.