Digidexo.com

Hva gjør Høy IgE Mean?

Hva gjør Høy IgE Mean?


IgE, også kjent som Immunoglobulin E, er et antistoff celle utgitt av immunsystemet når en allergisk reaksjon finner sted enten gjennom mat eller inhalerte partikler. The IgE-tall indikerer allergier kan være til stede.

Test

Resultatene av en IgE test indikerer i hvilken grad kroppen reagerer på ulike typer matvarer eller partikler og andre allergier. En lav score betyr ikke nødvendigvis indikerer en maten er trygg, og en høy eller middels poengsum indikerer bekymring.

Umiddelbar Overfølsomhet

IgE-reaksjoner på allergi oppstår raskt - hvor som helst mellom minutter eller timer etter allergen kommer inn i systemet. IgE-reaksjoner er vanligvis lett å oppdage på grunn av deres raske reaksjon.

For Life

IgE reaksjoner på allergi er vanlig botemiddel og vil forbli i pasienten for livet. De primært påvirker huden, lungene, og fordøyelseskanalen.

Inhalant Allergi

Alle Inhalant allergi er IgE-reaksjoner. Inhalant allergi er også vanskelig å oppdage uten spesifikt å teste for dem. Vanlige Inhalant allergi er pollen, dyr dander, støvmidd og muggsopp.

Ingen reaksjon

Foods ikke spist to eller tre uker før en allergitest kan ikke fremkalle en reaksjon, fordi det ikke er noen allergener for å reagere på. IgE test er heller ikke ufeilbarlig - det er bare en "snap shot" av en persons allergier og reaksjoner.