Digidexo.com

Hvordan eliminere shin splinter

Hvordan eliminere shin splinter


Mange løpere, joggere og idrettsutøvere blir midlertidig satt på sidelinjen av shin splinter. Ifølge MayoClinic.com, er shin splinter forårsaket av overarbeide shin bein og vev som fester muskelen til denne store bein på forsiden leggen. Det er flere egenomsorg tiltak som kan iverksettes for å kurere smerten av shin splinter og ha deg tilbake på deg føtter igjen raskt.

Hvordan eliminere shin splinter

En unngå aktiviteter som forårsaker shin splinter. Ifølge MayoClinic.com, lav-effekt øvelser, som vann løping eller sykling, bør erstattes inntil smerte og hevelse assosiert med shin splinter er lettet.

gå med krykker for å lindre noe av smerten. Dette er et alternativ for folk med shin splinter alvorlige nok til å forårsake en krykke.

Plasser isen pakker på det berørte området i 20 til 30 minutter hver fjerde time i tre til fire dager, eller til smerten avtar.

Pakk en komprimering ermet eller neopren ermet rundt det berørte beinet mens du sover. Den berørte leggen bør også være forhøyet med en pute eller et skum kile for å gi lindring fra smerte mens du sover.

Ta over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel Naproxen natrium og ibuprofen, som anvist av lege eller per medisinen instruksjoner, for å lindre smerten.

Slite bue støtter i dine sko. Disse vil hjelpe mer effektivt støtte leggen og spre trykk over leggen og ben mer jevnt. Plattfotinnlegg kan kjøpes hyllevare eller kan være skreddersydde for mer effektivt å passe akkurat din fot type.