Digidexo.com

Tegn og symptomer på Sick Sinus Syndrome

Tegn og symptomer på Sick Sinus Syndrome


Sick sinus syndrom er en gruppe tilstander som påvirker rytmen av hjertet. Det fører til at hjertet til å slå langsommere, raskere, eller en kombinasjon av de to arytmier. I en normal hjerterytme, styrer sinusknuten tempoet i hjerterytmen. Pasienter som lider av syk sinus tilstand krever vanligvis en pacemaker for å kontrollere hjerterytmen, ifølge Mayo Clinic.

Langsom puls

Sinus bradykardi er en langsom hjerterytme styres av sinusknuten, ifølge University of Maryland Medical Center. Mange pasienter føler ikke noen symptomer på tilstanden, eller symptomene kommer og går.

Rask puls

En flagrende hjerterytme eller hjertebank er et symptom på syk sinus syndrom. En rask hjerterytme kalles takykardi. Hjertebank oppstå når du kan føle hjertet slo i brystet.

Svimmelhet

Svimmelhet eller ørhet oppstår når blodstrømmen blir redusert til hjernen. Den svimmelhet kan føre til besvimelse eller følelse som om du er ute av balanse.

Brystsmerter

Smerte som forekommer på forsiden av kroppen i området mellom den øvre del av buken og nedenfor halsen anses brystsmerter. Pasienter med en uregelmessig hjerterytme kan oppleve brystsmerter, ifølge University of Maryland Medical Center. Brystsmerter bør evalueres for å fastslå årsaken. Alvorlige tilstander, slik som angina, kan forårsake smerter i brystet.

Fatigue

Fatigue er et symptom på syk sinus syndrom som fører til en mangel på energi i løpet av dagen. Symptomet er forskjellig fra døsighet, noe som fører til en følelse av søvnighet.

Forvirring

En langsom hjerterytme som fører til en mangel på blodtilførsel til hjernen kan føre deg til å tenke langsomt eller med mindre klarhet. Du kan ha problemer med å huske eller konsentrere seg om dine vanlige oppgaver.

Kortpustet

Kortpustethet vil få deg til å føle deg som om du ikke kan få nok luft. Det kan være ubehagelig å puste med syk sinus syndrom, ifølge Mayo Clinic.