Digidexo.com

Behandlingsplan for alkohol og stoff Counseling

Behandlingsplan for alkohol og stoff Counseling


Narkotika-og alkoholmisbruk påvirker millioner av mennesker i USA. Når den rusavhengige er klar til å begynne et liv i nøkternhet, er det viktig at de gis en effektiv behandling plan.

Hva er en behandlingsplan?

Ifølge National Institute of Mental Health, "terapeuter arbeide med en person eller familier til å tenke ut en passende behandling plan." Hvert plan er unik for klienten.

Evaluering

Før en behandlingsplan er utnyttet, møter terapeuten med klienten i en terapitime. Terapeuten spør spesifikke spørsmål om å skape en unik behandlingsplan med klienten innspill.

Program Innledning

Den opprinnelige behandlingsplan bør ikke skremme kunden inn i frykt; Vanligvis er de introduksjoner inn i programmet samt lett oppnåelig mål.

Mål

Alle behandlingsplaner har et sett av mål som klienten må streve. Selv om behandlingsplaner er unike klient til klient, de følger en lignende struktur.

Struktur

The National Institute of Mental Health heter det at etter historie og behandlingsplan utvikling; mål er å skape en forståelse i klienten at de lider av deres rusmisbruk. Andre mål er blant annet å hjelpe klienten bryte fri fra tak rusmisbruk har på dem.

Nøkternhet

Endelig er den siste mål behandlingsplan nøkternhet. På denne tiden, forstår kundens hvordan rusmisbruk påvirket hennes liv negativt og er klar til å leve et liv i utvinning.