Digidexo.com

Body Detox dietter

Body Detox dietter


Body detox dietter kan hjelpe kroppen til å fungere bedre. En detox diett renser giftig buildup fra kroppen og kan hjelpe deg å ha mer energi og føle seg bedre. Det er mange detox produkter tilgjengelig, men den enkleste måten å detox er en enkel diett plan.

Mat å spise

Å avgifte kroppen din, spise hele matvarer. Pass på at du spiser rikelig med frukt. Du kan spise enten fersk eller frossen frukt.

Alle friske grønnsaker er bra. Røde og grønne grønnsaker er spesielt nyttig til å avgifte kroppen, sammen med blomkål, løk og hvitløk.
Brun ris er en stor del av en detox diett. Hvis du ikke liker ris du kan spise quinoa, amaranth, hirse, eller bokhvete. Disse er flere spesialitet typen korn som kan bli funnet på helsekostbutikker.
Spesifikke bønner også hjelpe detox kroppen. Pass på at du kjøper tørre bønner som du trenger for å suge, ikke hermetisert bønner. De foretrukne bønner er delt gule og grønne erter og linser, fordi de er de enkleste bønner å fordøye. Du kan også spise nyre, pinto, mung, garbanzo og Adzuki bønner.
Nøtter er et veldig sunt valg for en detox diett når det spises i moderate mengder. Kontroller at du kjøper usaltet nøtter. De beste nøtter for en detox er: linfrø, gresskarfrø, sesamfrø, solsikkefrø, mandler, cashewnøtter og valnøtter. Du bør unngå peanøtter og peanut produkter.

Oljen å bruke når du er på en detox diett er extra virgin olivenolje.
Du kan bruke salt på en detox diett, men det må være enten vegetabilsk eller havsalt. Du kan også bruke eddik, tamari og noen urt eller krydder.

Drikk urtete, vann, vann med sitron, usøtet frukt eller grønnsak juice og ris melk.

Matvarer for å unngå

Det er noen matvarer som du bør unngå for å fullføre kroppen din detox. Unngå sukker og kunstige søtstoffer. Du kan bruke Stevia og Erythritol.

Også unngå meieriprodukter, hvete og gluten. Du bør også unngå kaffe, men hvis du bare må ha det, begrense deg til en kopp om dagen.

Unngå gjær, alkohol, ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, sjokolade og fettrik mat.

Før start

Hvis du er avhengige av koffein, er det best å prøve å avvenne deg ut av koffein før du starter din detox. Med en detox diett, er det best å unngå koffein og på denne måten kan du unngå koffein tilbaketrekning hodepine.

Før du starter en detox diett, snakk med legen din. Sørg for å gå over din plan med legen din for å sikre at de ikke har noen bekymringer om din helse. Hvis du har noen medisinske tilstander, bør virkningene av en detox diett på at tilstanden skal diskuteres med legen din.