Digidexo.com

Om opiater Detox narkotika

Om opiater Detox narkotika


Reseptbelagte medisiner som OxyContin og Percocet, og narkotiske stoffer som heroin, metadon, morfin og opium er klassifisert som opiater. Disse stoffene kan eliminere smerte og produserer brukeren med en intens høyt på bruk. De er også svært vanedannende. Når en person blir avhengige av opiater, for å få "ren" må hun gjennomgå detox prosessen (ridding kroppen hennes av stoffet hun har blitt avhengig av).

Metadon

For mer enn 30 år, har klinikere brukt metadon til å behandle opiat avhengighet som heroin avhengighet. Metadon er et narkotisk stoff som er nær morfin, men er ikke så vanedannende. Det er et stabiliserende stoff som senker ønsket om andre opiater og blokker abstinenssymptomer. Hvis tatt ordentlig (muntlig en gang om dagen), undertrykker metadon abstinenssymptomene for 24 til 36 timer. Metadon senker opioide cravings; det gir ikke brukeren euforiske rush de mottar fra andre opioider. Selv om pasienten blir avhengig av metadon, er hun fri fra det vanedannende og destruktiv atferd opiatavhengige utstillingen. Per Executive Office of President Office of National Drug kontroll Policy (ONDCP), skaper en langvarig medisinsk tilsyn metadonbruk ingen alvorlige bivirkninger.

Buprenorfin

Per Office of Diversion Control, rusmisbruk og psykisk helse Services Administration (SAMHSA) og DEA har godkjent nesten 15700 leger å administrere office-baserte buprenorfin behandling. Buprenorfin er utformet for å behandle smerte og opiat-avhengighet. Det utgjør mindre av en avhengighet trussel enn metadon og gir mindre abstinenssymptomer hos brukere som slutter å ta den. Tilgjengeligheten av buprenorfin i legens kontorer gjør at opiatavhengige flere behandlingsalternativer. Men noen pasienter responderer bedre på metadon enn buprenorfin, og derfor fortsette metadonbehandling.

Naltrexon

Selv naltrexon er blitt godkjent for behandling av heroinavhengighet, er det ikke vanlig brukt fordi pasientens etterlevelse er dårlig. Naltrexon hjelper brukeren til å slutte å bruke narkotika, men hindrer ikke abstinenssymptomer oppstår. Det er generelt foreskrevet til pasienter som gjennomgår poliklinisk behandling, men behandlingen begynner etter detox i et bolig (innleggelse) miljø har oppstått. Før du tar naltrexon og for å unngå abstinenssymptomer, må pasienten avgiftet av medisiner og allerede være fri fra opioider i flere dager.

Detox Tidsramme

Et opiat stoffmisbruker generelt gjennomgår abstinenssymptomer et par timer etter sin siste dose. Betydelige abstinenssymptomer som oppkast, diaré, rastløshet, muskler og bein smerter, og kaldt blinker generelt topp 48 til 72 timer etter siste bruk. Beslag og kramper kan vises hvis behandling ikke er søkt. Opiater detox har en tendens til å vare fem til syv dager.

Statistikk

2006 Overvåking av Future Undersøkelsen viste at i 2005, 5,5 prosent av 12. klassinger brukt OxyContin, 9,5 prosent brukt Vicodin og 0,8 prosent brukt heroin, alt for ikke-medisinske grunner.