Digidexo.com

Slik Cure fot sopp uten narkotika

Som mange mennesker ingen ønsker å ha gule negler spesielt om sommeren. Det faktum at det er en gul undertone betyr at noe er en ubalanse eller en sykdom. I de fleste tilfeller er det en sopp. Helt ærlig, trenger du ikke å bruke penger på narkotika eller operasjoner for å få tånegl sopp kurert. Alt du trenger å gjøre er å gå tilbake til det grunnleggende.

Slik Cure fot sopp uten narkotika

•  Sørg for at din neglelakk er tatt av fordi du trenger neglene å puste. Neglelakk er vanligvis ikke gjennomtrengelig for luft inn tåneglene. Jo flere lag du har mindre luft neglene får. Sopp elsker å utvikle seg i mørke, ingen air miljøer.

Kjøp en flaske med hvit eddik.
Påfør eddik til neglene to ganger om dagen. Påfør en gang om morgenen og en gang om kvelden. Sørg for å bruke en liberal mengde hver gang.

Du kan også suge tåneglene i ca 1 minutt og deretter bruke eddik til tåneglene å sørge for at eddik blir gjennomvåt i tærne.

Når du er ferdig, luft tørke tærne.

Sørg for å spise vitaminer slik at tåneglene vokse utvikle og erstatte soppen ridd seg. Soppen vil forsvinne i ca 2 uker og eddik fungerer fordi soppen ikke kan opprettholde livet i et surt miljø.