Digidexo.com

Hvordan å gjøre en 1 uke Detox Diet Plan

Hvordan å gjøre en 1 uke Detox Diet Plan


Lær hvordan du gjør en 1 ukes detox diett plan.

Detoxing kroppen din er det hotteste i disse dager på internett, uansett om du lider av matallergi eller bare lei av den ekstra vekten som synes å bli hengende ut i midtseksjon, vil du nå vet hvordan du effektivt gjøre en 1 uke detox diett plan.

Hvordan å gjøre en 1 uke Detox Diet Plan

dag - grønnsaker og frukt juice

Hele dagen lang, starter på frokost drikke grønnsaker og frukt juice, lunsj er bare frukt eller grønnsak juice og middag samme. For å bidra til å bevare vitaminer og mineraler inne i grønnsaker og frukt, vurdere å lage juice frisk.

Den aller første dagen i en uke detox diett plan omfatter alle friske grønnsaker og frukt juice du kan holde og kan betraktes som en av de vanskeligste dagene! Eksempler på juice du kan vurdere er: 1 appelsin, 1 mango og en klemme av en sitron eller lime juice. 1 boks V8 eller V8 infusjons drinker som er mindre sukker eller sukkerfri.

Gjør det friskt: 2 tomater, en kvist av persille. Alternativ: selleri og rødbete juice + 1 ss av eple cider eddik. Hvis du er allergisk mot eple cider eddik, kan du utelate eller legge til det sitron og eller lime juice. Med første dag er du også lov til å drikke usøtet mineralvann og koffeinfri te så mye som du ønsker.

Dag - Skriv Potato

I en uke detox diett plan er det viktig å huske på å få vannet du trenger for normal produktivitet i din diett plan uten å lykkes. Poteter er en kilde for kalium, en essensiell mineral som trengs for hele kroppen. Du bør koke en og en halv pounds av poteter og del dem så likt som du er i stand inn i tre deler. Til frokost i dag, er du i stand til å ha en brødskive med tre og et halvt gram av ost.

Hvis du liker å blande potetene med grønnsaker og lage en salat dette er tillatt, hvis du liker potetmos dette er bra også, du kan bruke varm melk og hakket persille eller dill med dem på en annen side hvis du liker spuds i suppe du kan skape en potet basert suppe med krydder av grønn farge og et kokt egg.

Dag 3 - Ta i Rice

Bruke usaltet vann kok ca syv gram av ris, følg instruksjonene på boks eller pose. Sil vannet fra risen og dele inn i fem deler. Spis en del av ris hver to timer. Hvis hvit ris er for tørt for smaksløkene legge litt grønnsakssuppe fri for fett eller noen tomatjuice. Du trenger å drikke mye vann, te eller kaffe. Husk ingen av dem kan ha sukker!

Dag 4 - Frukt for dagen

Bryte raskt med en fin forandring, en skive brød, tre og et halvt gram av ost og ett eple eller pære. Spis bare frukt for resten av dagen. Du er i stand til å kombinere dine frukt og lage en fin salat, men prøver å spise minst tre pounds av frukt i dag. Det er ett unntak, ingen bananer! Drikk tonn vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Dag 5 - Pasta

Uansett hva du velger, kan du ha pasta i dag. En morsom en er makaroni; du bør koke den ene halvdelen av posen i dag med saltet vann. Sil og dele inn i fire deler. Frokost i dag er en brødskive, en teskje smør og et kokt egg. Makaroni er bra med en kan av klar til å spise suppe i vegetabilsk smak og en teskje hakket løk. Drikk tonn vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Dag 6 - Grønnsaker

Dette er dag seks av en uke detox diett plan! Frokost i dag er en skive brød, en teskje smør og et kokt egg. Etter frokost spiser ca to pounds av grønnsaker i dag. Den beste måten å gjøre denne dagen gå er å gjøre opp tonnevis av vegetabilske salater og lett å spise vegetarisk retter. Drikk mye vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Dag 7 - Meats

Dette er den siste og avsluttende dagen av en uke detox diett plan. Tid for å feire; frokost begynner med en skive brød, 1 ts smør, en unse av ost, en tomat og noen skiver av løk.

Lunsj er 3,5 gram stekt biff, 4,5 gram potet (fast slik du liker) med en spiseskje vegetabilsk olje eller olivenolje.

Middag er 3,5 gram av grønn salat, tre tomater, en liten løk, tre og et halvt gram av veggie røtter, tre og et halvt gram av stekt fisk og ett stykke grovt brød (fritt valg). Drikk tonn vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Nå vet du hvordan du gjør en 1 ukes detox diett plan. Hvis du ønsker mer informasjon om detox dietter sjekke ut ressursene linken under og ikke glem å se deg rundt eHow for andre gode hvordan artikler.