Digidexo.com

Hvor mange måltider om dagen bør du spise når du er på en diett?

Det er en vanlig misforståelse at å spise færre måltider er nøkkelen til å miste vekt. Det gjør logiske sans, men sannheten er at du vil gå ned i vekt mye raskere hvis du spiser mindre porsjoner oftere i løpet av dagen. Det totale beløpet du spiser kan være den samme, men avstanden disse måltidene ut i løpet av dagen vil øke stoffskiftet, samt forbedre fordøyelsen. Det er også viktig å spise riktig type mat. Her er noen tips om hva disse måltidene bør inneholde.

Frokost

Starter dagen med en sunn frokost er nøkkelen. Hoppe over frokosten gjør det vanskelig å lage sunn spise beslutninger senere på dagen. Ifølge Mayo Clinic, "Når du hopper over frokosten, kan du føle deg skrubbsulten senere og bli fristet til å strekke seg etter en rask løsning, slik som godteri fra automaten. I tillegg langvarig faste --- som oppstår når du hopper frokost-- -kan øke kroppens insulinrespons ... faktisk, hoppe over frokosten faktisk øker risikoen for fedme. "

For folk på farten, en fullkorn frokostblanding lav i sukker med skummet melk er et godt alternativ. Legge frisk frukt kan legge sødme og ernæring. Det er en god idé å holde seg borte fra korn med mer enn seks gram sukker per servering.

Lunsj

For folk som jobber, kan spise en sunn lunsj være vanskelig. Dårlig tid, folk ofte velger bekvemmelighet og spise fast food. For å unngå dette, pakke lunsj kvelden før for et sunnere alternativ.

Alternativene for en matpakke er uendelige. Salater med lav fett dressinger er en billig og enkelt alternativ. Legge til frukt, nøtter og tunfisk til salat kan gjøre for en fylling og sunn lunsj. Top din salat med mettende grønnsaker som brokkoli og blomkål som er pakket med fiber og kan fylle deg opp på svært få kalorier.

Du kan også lage kalkun smørbrød på grovbrød. Fyll sandwich med grønne blader og andre grønnsaker. Begrense majones som sin full av usunt fett.

Middag

Endre spisevaner trenger ikke å være vanskelig. Du kan endre mange av dine favoritt oppskrifter for å gjøre dem sunnere. For eksempel, hvis du elsker stekt kylling og potetmos, bare bake kylling uten hud og erstatte smør med lavt kalori margarin og helmelk for skummet i potetene. Du vil neppe merke forskjellen.

De fleste sentrere sine måltider rundt noen type kjøtt. For sunnere å spise, behandle kjøtt mer som en siderett, og gjøre grønnsaker hovedrett. Spise sunt tar bare litt planlegging og tanke. Det handler om å danne nye vaner.

Snacks

Småspising hele dagen er avgjørende for å spise sunt, så lenge du velger riktig type snacks. Snacking gjør to ting: øker stoffskiftet og reduserer appetitten.

Snacksen du ønsker å unngå er de som inneholder mye fett og sukker som potetgull og godteri barer. Yoghurt er en god matbit, men prøv vanlig yoghurt med frisk frukt eller granola blandet. Frukt og grønnsaker er alltid gode valg, men det er godt å legge litt variasjon. Fullkorn pretzels er ganske fylling, men også lav i fett.