Digidexo.com

Frukt på HCG Diet

Kosthold trender kommer og går, og med den nyeste mani kommer mange spørsmål. Vanligvis, og med god grunn, spørsmålene surround hva som kan og ikke kan spises å følge dietten plan. Kosten vil ha mest suksess så raskt som mulig og klare retningslinjer er ikke alltid tilgjengelig. HCG, eller Human choriongonadotropin, har kosthold strenge begrensninger som må følges for å oppnå de resultatene så store oppslag.

Slik fungerer det

HCG er hormonet skapt i de første månedene av svangerskapet, som forskning antyder fremmer dramatiske vekttap raskt. Følger med en liten dose av HCG hver dag, Kosten følge en lav kalori måltid plan på 500 kalorier per dag som resulterer i vekttap på opp til 2 pounds per dag og noen ganger mer.

Komme i gang

HCG diett kommer til å være tøffe - men hver diett er i begynnelsen. Forplikte deg til å følge planen til punkt og prikke. Spis hvert måltid som anvist, inkludert å spise frukt. Frokosten består av kun væske. Drikk så mange ikke-kalori, ikke-koffeinholdige drikker i løpet av dagen som mulig.

I tillegg til servering av magert kjøtt og grønnsaker, lunsj omfatter også en godkjent frukt, som inkluderer epler, grapefrukt eller jordbær. Mengden av jordbær må måles, men du har lov til ett eple eller en grapefrukt.

Middagsmenyen er den samme som lunsj så langt som hva som er tillatt, inkludert en servering av frukt. Din frukt servering kan brukes som en erstatning for dessert eller brukes som en snack etter middagen.

Den første fasen varer 43 dager, og er typisk når du vil se den mest dramatiske vekttap. Kroppen din vil være i en "sjokk" av former og vil brenne flere kalorier og fett butikker.

Betydningen av frukten er ikke bare å gi næringsstoffer, men også å skape en illusjon av å avhjelpe en søt craving. Ikke spis for mye frukt som det kan ha negative effekter på andre områder av din helse.

Mens du kan bli fristet til å ha en pære eller banan som en porsjon frukt på HCG kosthold, motstå fristelsen. En nøkkelfaktor i kosten er balansen av næringsstoffer du får i deg, og disse fruktene inneholder mer naturlig sukker enn det som er tillatt. Spise frukt som ikke er inkludert som en del av HCG diett plan vil føre til langsommere vekttap.

Ikke bare gjøre andre frukter har høyere sukkerinnhold, de har også mer kalorier. En annen nøkkel til HCG kosthold er å kontrollere mengden av kalorier spist. HCG Kosten er tillatt 500 kalorier per dag; spise en banan snarere enn en halvdel av en grapefrukt vil endre de kalorier som forbrukes, igjen resulterer i langsommere vekttap.