Digidexo.com

Hvordan redusere høyt blodtrykk mens gravide

Hvordan redusere høyt blodtrykk mens gravide


Mange mennesker har høyt blodtrykk. Og ofte har de ikke forholde seg til komplikasjoner. Men hvis du er gravid, har høyt blodtrykk kan føre til alvorlige problemer. Hvis blodtrykket fortsetter å øke, kan dette resultere i pre-eklampsi, en potensielt livstruende tilstand. Av denne grunn, venter mødre er ofte interessert i måter å redusere høyt blodtrykk mens de er gravide.

Hvordan redusere høyt blodtrykk mens gravide

•  Ta en forsvarlig legemiddelhåndtering. Noen blodtrykk medisiner er ikke trygt under svangerskapet. Disse inkluderer medisiner med ACE-hemmere og betablokkere. Snakk med legen din om Methyldopa, som er trygt å ta mens gravid.

Få nok hvile. Sleeping minst åtte timer hver natt bidrar til lavt blodtrykk. Om nødvendig, ta en lur eller periodiske pauser i løpet av dagen.

Spis et sunt kosthold. Eliminere fet og stekt mat fra kostholdet ditt og spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Spis 4-6 små måltider gjennom dagen, og ta en pre-natal vitamin til å motta din daglige tilførsel av næringsstoffer og mineraler.

Reduser saltinntaket. Salt øker blodtrykket. Begrens inntaket av bearbeidet eller hermetisk mat, og drikke rikelig med vann for å skylle overflødig natrium fra kroppen din.

Delta i lav-effekt øvelser. Gravide kvinner bør ikke engasjere seg i livskraftige treningsøkter. Imidlertid kan lav effekt øvelser som pilates, yoga, svømming og turgåing redusere blodtrykket og forbedre din generelle helse.

Hint

  • Hold deg unna sigaretter og alkohol. Røyke sigaretter og drikke alkohol kan påvirke babyens helse. I tillegg kan disse vanene øke blodtrykket mens gravid.