Digidexo.com

Hvordan identifisere Pill Avtrykk

Hvordan identifisere Pill Avtrykk


Hvis din medisin brystet er overfylte med en halv tomme flasker ganske fargede piller som ikke lenger har lesbare etiketter, kan pillen forlagene være nyttig for å identifisere hvilke typer medisiner du har liggende rundt. The Food and Drug Administration (FDA) krever at alle pillene kunne identifiseres med et avtrykk. Men denne loven gjelder bare for reseptbelagte legemidler. Derfor, supplerende medisiner og urter er ikke underlagt denne loven.

Bruksanvisning

•  Gå til en nettside som RxList eller WebMD. Nettsider av denne art vil gi deg de verktøyene du trenger for å positivt identifisere forlaget på en pille sammen med beskrivelser, produsentinformasjon, bruksområder og full farge bilder av pillen i spørsmålet.

Fyll i drop boksen som spør etter pillen forlaget informasjon. Farmasøytiske medisiner er pålagt å ha trykt numeriske eller alfa symboler som kan brukes til å fortelle hva slags piller de er.

Input pillen farge i ønsket drop-boksen. Farmasøytiske selskaper også bruke farger for å hjelpe forbrukerne med å identifisere ulike typer piller. FDA har nylig godkjent bruk av metalliske fargen å gjøre pillene produsert av ulike produsenter virkelig skiller seg ut.

Fyll i drop boksen som spør etter pillen form. Variable figurene blir ofte brukt for å differensiere mellom pille typer. Farmasøytiske selskaper har tatt ulike former til ulike typer medisiner som en ekstra måte for forbrukerne å fortelle piller fra hverandre.

Deretter klikk på søkeknappen. Et nytt vindu åpnes som viser navnet på stoffet, en beskrivelse, produsent informasjon, bruksområder og et bilde for positiv identifikasjon. Denne prosessen kan gjentas med hver pille forlaget at du ikke er sikker på.

Tips og advarsler

  • Hvis du har prøvd nettsteder, og du fortsatt har problemer med å identifisere pillen forlaget, kan en farmasøyt trolig hjelpe. Hvis du mistenker at pillen forlaget at du prøver å identifisere er at av et ulovlig stoff, har DEA et nettsted som kan hjelpe.
  • Må ikke svelges noen piller som ikke er foreskrevet til deg av legen din, spesielt hvis du ikke har vært i stand til å positivt identifisere pillen forlaget.