Digidexo.com

Effektiviteten av tilbakelent sykler

En liggesykkel har bicycler sitter i en tilbakelent posisjon når tråkker på pedalene. Mange finner denne posisjonen, og måten av ridning mer behagelig enn en oppreist sykkel som legger mye press på sit bein. Lent sykler kommer i mange varianter, inkludert hjulstørrelse, antall hjul, setestørrelse og styring.

Comfort

Lent sykler tilbyr utmerket komfort, og hvis en rytter er behagelig, er rytteren apt å kjøre lenger, pedal raskere og ri oftere. Menn og kvinner finner dem komfortable.

Hjerte- og fordeler

En energisk en times treningsøkt på en tilbakelent sykkel kan gi en 1000 kaloriforbrenningen. Men de beste fordelene kommer fra utholdenhet, noe som fører til mer fettforbrenning og kardiovaskulære fordeler. Lent sykler tillate mange ryttere å pedal lenger.

The Beginner

Tilbakelent sykler er stor for nybegynnere mosjonister og syklister. De er enkle å bruke selv for de mest stillesittende nybegynnere, og spenningen kan settes til minst motstand, noe som gjør bruken av pedaler glatt og rask.

Den erfarne

En erfaren syklist kan få en eksepsjonell trening fra en tilbakelent sykkel. Spenningen kan økes, og stasjonære tilbakelent sykler har programmer som simulerer hill ridning og arm øvelser.

Joint Safety

Tilbakelent sykler er trygge og enklere på kroppens ledd. Det er ingen hunching av ryggen, og sittestillingen og syklet bevegelser ikke stress knærne eller andre muskler.

Lean Legs og Abs

Pedal på en tilbakelent sykkel gir bena en god treningsøkt. Ved å flytte setet forover, kan en rytter også målrette og jobbe med magemusklene.