Digidexo.com

Hvordan forebygge hjerneslag Naturligvis

Et hjerneslag er også kjent som en cerebrovaskulær ulykke. Det oppstår når blod og oksygentilførsel til hjernen er blokkert, forårsaker død av hjerneceller. Dette kan resultere i svekkelse tale og tap av bevegelse og hukommelse. Tusenvis av amerikanere dør hvert år etter å ha hatt slag. Forebyggende tiltak kan iverksettes for å redusere risikoen for slag. Det er viktig å se din lege regelmessig hvis du har spørsmål knyttet til hjerte- og karsykdommer.

Bruksanvisning

Hvordan forebygge hjerneslag Naturligvis

•  Reduser inntak av natrium. Enten du skal forberede en hjemmelaget måltid eller gå ut for å spise middag, være oppmerksom på hvor mye salt du forbruker. Mat som er høy i natrium kan føre til hjertesykdom og / eller slag. En diett som er høy i natrium øker risikoen for høyt blodtrykk. Du bør skru ned salt og finne andre måter å sette smak på maten. Du kan erstatte salt med urter og krydder. Også, når du gjør dine innkjøp av mat, sørg for å sjekke etikettene på pakket mat. Mange folk ikke innser at deres favoritt elementer er høy i natrium.

Endre dine matvaner. Dette er viktig for å forebygge hjerneslag. Spise sunn mat som frukt og grønnsaker kan høres klisjé, men det er din billett til bedre helse. Endre på dine matvaner kommer til å ta hardt arbeid og utholdenhet, men hvis du er seriøs om livet ditt, må du bære ned og gjøre sunnere valg. Ditt kosthold avgjør hele livet. Hvis du spiser dårlig, vil du ha dårlig helse. Få smart og se hva du spiser.

Øvelse på jevnlig basis. Å få oksygen strømmer til hjernen gjennom fysisk aktivitet vil gjøre at du føler deg bra og hindre deg fra å være overvektig, noe som er en viktig årsak til hjerneslag og hjerteinfarkt. Trene minst tre ganger i uken vil hjelpe blod og oksygen til hjernen. Legen din kan hjelpe deg med å kartlegge en øvelse plan som vil fungere for din alder og behov.

Eliminer røyking. Røyking kan øke blodtrykket, noe som kan føre til hjerneslag. Også, siden røyking i stor grad påvirker lungene, minker det også din evne til å utøve. Røyking bremser blodstrømmen og sterkt reduserer sjansene for oksygen strømmer skikkelig til hjernen. Millioner av røykere er diagnostisert med kardiovaskulær sykdom hvert år. For å forbedre helsen din, bør du vurdere de skadelige effektene fra røyking og eliminere sigaretter.

Prøv naturlig urt kosttilskudd. Det er en rekke av urter som er stor for å forbedre flyten av blod gjennom kroppen. Kanel, ingefær og ginkgo biloba er bare noen få som du kan finne hos din lokale generell ernæring butikken for hjerneslag forebygging.

Tips og advarsler

  • Drikk alkohol med måte.
  • Hold stressnivået ned.
  • Hold deg unna noen form for narkotika.