Digidexo.com

Egenskaper til Raw Honey

Rå honning er en mye mer helse-støttestoff enn pasteurisert versjon. I sistnevnte, er honning oppvarmet --- tilsynelatende for å drepe gjær og skadelige bakterier, men med uheldig resultat av dreping av honning rike naturlige enzymet innhold og gjør sine mikronæringsstoffer mye mindre tilgjengelig for kroppen.

Historie

Lenge før drugstores presset honning til området for folk rette, ble det brukt over hele verden i den mest akutte av applikasjoner. De tidligste innspilte medisinske tekster som beskriver bruken av honning er fra Egypt, mer enn 4000 år siden; så vel som blir brukt til å behandle brannsår og sår, det ble ansatt for å roe diaré og betennelser. I første verdenskrig, leger blandet honning med tran for å behandle skadde soldater. Honey falt ut av tjeneste som en go-antibiotika ganske nylig --- under den andre verdenskrig, da den farmasøytiske industrien kom til makten.

Funksjoner

Virkelig rå honning, det forblir i sin opprinnelige, frisk-fra-strukturen form, er en mye rikere kilde til næring enn pasteurisert skjemaet. For en, det beholder alle sine originale enzymer (som er en del av det som gjør det slik en potent anti-infeksiøs), samt et bredt spekter av vitaminer og mineraler (kaller mikronæringsstoffer). Den mikronæringsinnholdet i honning varierer avhengig av blomstene bier anvendt til å gjøre det, slik at biene som ikke er begrenset til en enkelt blomster (kløver honning, for eksempel) produsere mer næringsrikt honning.

Identifikasjon

Rå honning er relativt lett å identifisere. Først lukter det å være sikker på at den har en sterk, tydelig honning lukt. Pasteurisert honning har hatt mye av sin "stuffing" slått ut av det ved hjelp av varmebehandling, og har en mye svakere duft. For det andre ser langs toppen av den (helst glass) flaske. Er det bobler? Hvis det er, inneholder den fremdeles honning naturlige surfectant, noe som ville ha blitt fjernet ved pasteurisering. Hvis du fremdeles er usikker, legg den i den kaldeste delen av kjøleskapet og vent noen timer. Hvis det fryser, nesten helt sikkert den inneholder tilsatt sukker eller konserveringsmidler --- rå honning vil ikke fryse i kjøleskapet.

Fordeler

Honning støtter healing og roer betennelse. Som sådan, er det ganske nyttig i et bredt spekter av applikasjoner. En potent naturlig antibiotika, har leger topikalt rå honning på sår siden tidenes morgen nedtegnet historie. Det roer allergi symptomer, lindrer gatrointestinal nød, helbreder magesår, reduserer søvnløshet, og er enda et nyttig verktøy for å eliminere sengevæting. Mange naturmedisinere og naturopaths argumentere for bruk av rå honning, påføres direkte på huden, for å hjelpe i helbredelsen av (og forhindre arrdannelse i) kirurgiske sår og brannsår.

Advarsel

Grunnen til at honning underkastes pasteurisering i så mange tilfeller er at det er en viss fare som ligger i å forbruke den; er imidlertid denne faren nær hos eliminert hvis man kilder ens rå honning lokalt, fra en økologisk bonde. Siden honning produserende bier høste nektar direkte fra blomster, noen kjemiske at blomstene har blitt utsatt for vil gjøre veien inn i honning. Økologisk praksis null denne risikoen. Videre små nivåer av botulisme sporer av og til gjøre veien inn i rå honning; hvis matet til et spedbarn, kan spores vokse i sine umodne fordøyelseskanalen og slipp et giftstoff.