Digidexo.com

FDA Anbefalt Dietary utgiftsgodtgjørelse

FDA Anbefalt Dietary utgiftsgodtgjørelse


The Food and Drug Administration, eller FDA, gir anbefalinger for daglig inntak av vitaminer, mineraler, kalorier og andre kosttilskudd elementer. De oppgitte av FDA retningslinjene er basert på gjennomsnittlig inntak er nødvendig for god helse og ernæring for både menn og kvinner i et bredt spekter av aldersgrupper. Selv om noen variasjoner er nødvendig for individuelle ernæringsmessige behov, det grunnleggende skissert av FDA anbefalte kvoter er nødvendig for god helse.

Fett og kolesterol

Fett og kolesterol er nødvendige deler av god helse. Med all den dårlige publisiteten om egg, høyt kolesterol, fettinnhold og blokkering av arterier, mange mennesker prøver å unngå fett og kolesterol. Men det kan være like ille for helsa som å spise for mye. Kroppen trenger litt fett og kolesterol for å fungere skikkelig. For en 2000-kalori diett, anbefaler FDA 65 gram totalt fettinntak på en dag, med 20 gram mettet fett og 45 gram umettet fett. Foreslått kolesterol inntak er 300 milligram per dag. Totalt prosenter anbefales ved 20 til 35 prosent av kaloriene fra mat og bare 10 prosent av kaloriene fra mettet fett. Prosenter er nødvendig for å fastsette riktig ernæring for alle kaloriinntaket dietter.

Karbohydrater og sukker

Til tross for dårlig rykte at karbohydrater og sukker har i forhold til vektøkning, er de ekstremt viktig for et sunt kosthold. Nøkkelen til karbohydrater er å velge de riktige karbohydrater. Naturlig og ubehandlet karbohydrater og sukker er sunn og næringsrik. FDA foreslår å spise mat som er høy i fiber og få minst 14 gram fiber per 1 000 kalorier av en diett. Hele korn, melkeprodukter, frukt og grønnsaker er høy i karbohydrater, men de er også høy i fiber og lite kalorier, noe som gjør dem ideelle for vekttap. FDA anbefaler 45 til 65 prosent av alle kalorier forbrukes i en diett består av karbohydrater som er høy i fiber.

Natrium og kalium

Salt og kalium er viktig for regulering av legemet og gjenværende friske. Og balansere salt og kaliuminntaket er kritisk for god helse. For mye salt fører til høyt blodtrykk og andre helseproblemer. FDA anbefaler inntak av mindre enn 2300 milligram, eller en teskje, salt daglig for voksne som spiser 2000 kalorier om dagen, og får så mye naturlig kalium fra frukt og grønnsaker som mulig. Mat som bananer, som er høy i kalium, er ideelle for enhver diett. Senking saltinntaket kan redusere blodtrykket og forbedre helsen. Det anbefales at voksne som er middelaldrende eller eldre, har hypertensjon eller har genetiske predisposisjoner til høyt blodtrykk eller lignende helserisiko bruker mindre enn 1500 milligram salt på grunn av helserisiko.

Vitaminer og mineraler

De mengder av vitaminer og mineraler en person skal svelges variere basert på alder og kjønn. For de fleste individer, ta en multivitamin og spise et sunt kosthold gir riktig mengde vitaminer og mineraler som er nødvendige for kroppen. Leger noen ganger foreslå kalsium eller jern kosttilskudd for kvinner, som bentap er et vanlig problem med kvinner, og jern teller i kvinner har en tendens til å være lav, spesielt under graviditet.