Digidexo.com

Hva er behandlingen for Scar Tissue i korsryggen Fra flere operasjoner?

Hva er behandlingen for Scar Tissue i korsryggen Fra flere operasjoner?


Etter operasjonen, vevet rundt kirurgi området danner arrvev som en del av helbredelsesprosessen. Med ryggoperasjon, kan arrvev noen ganger danne et heft, der vevet stivner på andre strukturer internt. Hvis arrvev fester eller presser på nerverøtter, opplever pasienten smerte lik den smerte som operasjonen skal ha løst. Det er flere behandlinger for smerter relatert til arrvev formasjon.

Teknikker under operasjonen

Under operasjonen, kan en kirurg utnytte spesifikke teknikker for å redusere sjansen for arrvev formasjon produserer problemer i fremtiden. Kirurgen kan implantere grafts av gelatin eller silikon for å holde vevet danner en vedheft på nervene. Ifølge Spine-Health.com, denne teknikken har enda ikke blitt vist å redusere raten av arrvev dannelse entydig.

Stretching

Stretching er den vanligste behandlingen for å unngå arrvev fra treffer på nervene etter ryggkirurgi. Ryggen kirurg kan gi deg en behandling plan for å utnytte spesifikke strekninger på et bestemt antall per dag for å øke mobiliteten. Flytte nerve området ofte ved å strekke bena og anklene holder danne arrvev fester seg eller stikker til nervene. Denne teknikken brukes i den postoperative perioden fra uke seks til uke 12 for utvinning for best resultat.

Medisinering

Medisiner, for eksempel Neurontin, er foreskrevet av en kirurg til å behandle nerve smerter som er forårsaket av arrvev vedheft. Denne medisinen brukes til opptil et år etter operasjonen. Medisinering er vanligvis brukt i forbindelse med stretching for optimale resultater.

Smertebehandling

Pain management teknikker kan redusere smerte følte hvis legen din mener du har arrvev grunnet tilbake kirurgi. Fysioterapi, TENS enheter, ultralyd behandling, massasje og smertestillende medikamenter er muligheter for at din lege kan forskrive for å administrere din smerte.

Betraktninger

Smerte på grunn av arrvev formasjon er sjeldne og vanligvis presenterer under den sjette til 12. måned for utvinning. Pain presentere etter det første året av utvinning ikke er relatert til arrvev formasjon, bemerker Spine-Health.com. Din lege vil utføre diagnostiske tester, for eksempel en MR, for å finne ut om smerten du føler er et resultat av arrvev eller andre årsaker (skiveprolaps eller spinal vekster).